28 Ιουνίου 2009

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και για Βαν Μπούιτεν

Το όνομα του διεθνούς Βέλγου αμυντικού της Μπάγερν, Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου την Κυριακή.
Ο υψηλόσωμος (1,96μ.) κεντρικός αμυντικός των βαυαρών μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2010 και η Μπάγερν έχει βάλει «πωλητήριο» στον παίκτη, κοστολογώντας τον περίπου στα 3 εκατ. ευρώ.
Το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη».
«Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό. Ηρθε σε επαφή μαζί μου πριν λίγο καιρό ένας εκπρόσωπος της ελληνικής ομάδας και μιλήσαμε για την πιθανότητα της μεταγραφής του. Ο Ντάνιελ ανήκει ακόμα στην Μπάγερν και νομίζω πως θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.

»Περιμένει πάντως τις εξελίξεις με την έλευση του νέου τεχνικού. Δεν μου έχει πει ότι θέλει να φύγει. Αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν από την μία στιγμή στην άλλη», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Βέλγου.

Πράγματι, η περίπτωση του Βαν Μπούιτεν δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία αρέσουν στον Τεν Κάτε (ψηλός, κατεβάζει μπάλα, ηγετική φυσιογνωμία).

Βέβαια, πέραν των απαιτήσεων της Μπάγερν, το κασέ του παίκτη δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, μιας και στην Μπάγερν αμείβεται ετησίως με 2 εκ. ευρώ.

Επίσης, στον «χορό» της διεκδίκησης του παίκτη έχουν μπει και άλλες ομάδες, όπως η Μαρσέιγ, στην οποία είχε αγωνιστεί την τριετία 2001-04, αλλά και η Γαλατάσαραϊ, που φέρεται να έχει κάνει και πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: