29 Ιουνίου 2009

Και ο Μπαπτίστα είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού!

O Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει την τιμητική του στη γείτονα χώρα, καθώς η εφημερίδα «Il Messagero» κάνει λόγο για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Ζούλιο Μπαπτίστα της Ρόμα. To ρεπορτάζ της εφημερίδας της Ρώμης δεν διστάζει να κάνει λόγο για πρόταση 10 εκατ. ευρώ στον Βραζιλιάνο φορ των «τζιαλορόσι», στον οποίο προσφέρεται και τετραετές συμβόλαιο, σημειώνοντας όμως οτι ο παίκτης δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της «Il Messagero»:

«Ο Μπαπτίστα είναι στόχος του Παναθηναικού. Η αθηναϊκή ομάδα είναι πρόθυμη να διαθέσει 10 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ενώ στον ίδιο τον Μπαπτίστα, προσφέρει τέσσερα εκατ. ευρώ το χρόνο, με τριετές συμβόλαιο, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο Ζούλιο να υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

»Ομως, σε μία χρονιά Μουντιάλ, ο Μπαπτίστα δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού δεν τον θεωρεί αρκετά ανταγωνιστικό, ώστε να πείσει τον Ντούνγκα να τον πάρει στην αποστολή για το Μουντιάλ».

Φυσικά, το παραπάνω δημοσίευμα δεν προκύπτει από πουθενά, καθώς είναι πιθανό ο Μπαπτίστα να προτάθηκε, αλλά η τιμή του Βραζιλιάνου είναι απαγορευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: