30 Ιουνίου 2009

Κριστιάν Λεντέσμα: "Πάω Ελλάδα αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει"

Την επιστροφή του στην Ελλάδα προανήγγειλε ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Ο αργεντινός πραγματοποίησε την Δευτέρα (29/6) την τελευταία του προπόνηση με τους συμπαίκτες του στην Σαν Λορέντζο, καθώς ο δανεισμός του ολοκληρώνεται την Τρίτη (30/6) και θα πρέπει να είναι συνεπής απέναντι στον Ολυμπιακό.
Με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του, υποστήριξε πως δεν γνωρίζει το μέλλον του. Ο ίδιος επιθυμεί την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και να επεκταθεί για ακόμα τρία χρόνια, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν με την περίπτωσή του.
Αυτό που του έχουν μεταφέρει από το Λιμάνι είναι πως το μέλλον του θα αποφασιστεί αφού πρώτα συναντηθεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο γεωργιανός άλλωστε έχει τον τελευταίο λόγο σε αυτή την υπόθεση. Δεν είναι όμως μυστικό ότι θα προτιμούσε τον Κάλστρομ δίπλα στον Ντουντού.
"Τη Δευτέρα είναι η τελευταία μου προπόνηση. Το συμβόλαιό μου λήγει την Τρίτη και ο Ολυμπιακός δεν μου επιτρέπει να αγωνιστώ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα. Η διοίκηση της Σαν Λορέντζο δεν μου είπαν τίποτα και αυτό που μετανιώνω είναι πως δεν κάναμε καλή πορεία σε αυτό το εξάμηνο", τόνισε ο Λεντέσμα και πρόσθεσε.
"Θα ήθελα να φύγω με καλύτερο τρόπο. Ένιωσα καλά στη Σαν Λορέντζο, είχαμε καλές και άσχημες στιγμές, αλλά δεν ήταν δυνατό να συνεχίσω. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Τώρα πάω στην Ελλάδα για να αρχίσω προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και θα δούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: