27 Ιουνίου 2009

Τα ξένα ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση Σισέ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία του με την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του γεγονότος τα ξένα ΜΜΕ έκαναν αναφορά στην σπουδαία μεταγραφή.

Η UEFA μέσω του επίσημο site της έκανε αμέσως αναφορά στην μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τίτλο: "Panathinaikos splash out on cisse" ( Ο Παναθηναϊκός τα "έσκασε" για τον Σισέ”.

Στην συνέχεια έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την μεταγραφή όπως και για την πορεία του Σισέ μέχρι σήμερα.

Σκυτάλη παίρνει ο Guardian που στα αθλητικά του νέα έχει τίτλο: "France striker Cisse completes Panathinaikos move" (Ο γάλλος επιθετικός Σισέ ολοκληρωσε την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό).

Το κείμενο αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ με το ποσό που δαπάνησαν οι "πράσινοι" για να αποκτήσουν τον Σισέ, ενώ γίνεται λόγος και για την υποδοχή του κόσμου στον Γάλλο στράικερ.

Στην Ισπανία το ESP έχει τίτλο: "Olympique confirma acordo e Cissé vai para Panathinaikos" (Η Μαρσέιγ επιβεβαίωσε την μεταγραφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό).

Ενώ μέσα στο κείμενο χαρακτηρίζει την μεταγραφή ως την ακριβότερη στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος στο σύνολο της (κόστος μεταγραφής συν τα χρήματα που θα εισπράξει ο Σισέ για τέσσερα χρόνια).

Το Goal.com επίσης αναφέρει την μεταγραφή του Σισέ με τίτλο: "Djibril Cisse Completes Switch From Marseille To Panathinaikos" (Ο Σισέ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του από την Μαρσέιγ στον Παναθηναϊκό).

Μέσα γίνεται λόγος για την πολύ καλή πορεία του Σισέ στην Σάντερλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος, όμως η αδυναμία του συλλόγου να πληρώσει τα χρήματα που ζητούσε η Μαρσέιγ, είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να καταλήξει στο "τριφύλλι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: