10 Ιουνίου 2009

Συνάντηση Κόκκαλη - Χρυσικόπουλου, πρώτος στη λίστα ο Ντραγκουτίνοβιτς

Σε τρεις άξονες κυμάνθηκε η συζήτηση της Τετάρτης μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Γιάννη Χρυσικόπουλου. Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός έθεσαν επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, μίλησαν για την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και για τα οικονομικά της εταιρείας.

Ο Γιάννης Μώραλης, διευθυντής επικοινωνίας μίλησε στον «Sentra fm» και συνέστησε στον κόσμο του Ολυμπιακού να κάνει υπομονή, καθώς «ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος από πέρυσι».

Πρώτος στόχος τόνισε πως είναι ο Ντραγκουτίνοβιτς, για τον οποίο θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ αβεβαιότητα επικρατεί για τον Λέτο.

Σχετικά με τον Ντάρμπισαιρ διέψευσε πως η Μπλάκμπερν έριξε τις απαιτήσεις της, για τον Μπόμπο τόνισε ότι «στα 10 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός δεν θα φτάσει», ενώ αποκάλυψε ότι θα ζητήσουν από τον Λεντέσμα να βρει άλλη ομάδα, διαφορετικά θα πρέπει να δώσει το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Μώραλης επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκαν Κόκκαλης και αδελφοί Αγγελόπουλοι αλλά το ζήτημα που κυριάρχησε στην συζήτησή τους ήταν η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ.

«Φαντάζομαι κι εγώ ότι θα έγινε κάποια αναφορά και για την ΠΑΕ αλλά κυρίαρχο σημείο ήταν η ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ». Διαβεβαίωσε επίσης, ότι όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν είναι μεγάλα οικονομικά μεγέθη και όλες οι κινήσει θα γίνουν με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού.

Σχετικά με τα οικονομικά της ΚΑΕ, ο Μώραλης τόνισε ότι «στο παρελθόν ήταν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση η ΠΑΕ και πλέον κρίνεται επιτακτική η ανάγκη συμμετοχής στους ομίλους του Champions League».

Ο επόμενος μήνας θα είναι σημαντικός, καθώς μετά τις 15 Ιουλίου όπου ο Κόκκαλης θα μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση της συμμετοχικότητας και στην συνέχεια να κινηθεί ανάλογα με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: