19 Ιουνίου 2009

Κόκκινος ο Ματ, συμφωνία για Μέλμπεργκ

Η εβδομάδα βρίσκεται κοντά στο τέλος της και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμα ένα μεταγραφικό χτύπημα της ομάδας του Ολυμπιακού που συμφώνησε με την Μπλάκμπερν και Ντάρμπισάιρ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον Θρύλο, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Πειραιώτες.
Το συνολικό κόστος έφτασε τα τρία εκ. ευρώ. Το άλλο ευχάριστο νέο για τους οπαδούς του Ολυμπαικού φαίνεται ότι έρχεται από την Ιταλία. Οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Όλαφ Μέλμπεργκ. Αυτό που απομένει πλέον είναι η υπογραφή του Σουηδού για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της υπόθεσης.
Οι Πειραιώτες έκαναν βελτιωμένη πρόταση στην Γιουβέντους και με την οποία έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα και πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό της υπόθεσης. Ποιο είναι αυτό; Να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του ο Όλαφ Μέλμπεργκ και να σταλεί στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός προτίμησε τον Σουηδό από τον Ντραγκουτίνοβιτς, αφού πρόκειται για παίκτη που είναι δύο χρόνια μικρότερος του και η μεταγραφή φθάνει τα ίδια χρήματα. Έτσι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον αρχικό του στόχο. Αυτός ήταν να έχει τελειώσει με τον Ματ, όπως και τελείωσε και με τον στόπερ, πριν φύγει η ομάδα για το Ζέεφελντ. Όπως προαναφέραμε απομένει η υπογραφή του Σουηδού για να ολοκληρωθεί και αυτή η υπόθεση. Τον Σουηδό τον προτιμούσε και ο Κετσπάγια από τον Ντραγκουτίνοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: