14 Ιουνίου 2009

Με 7εκατ. ευρώ στα ερυθρόλευκα ο Μπομπό !

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν χτες στο σίριαλ Μπομπό... Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Φίχερ, μετέφερε στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού ότι η Μπεσίκτας αποφάσισε να ανάψει το «πράσινο φως» για τη μετακίνηση του παίκτη, αξιώνοντας 7εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», ο μεγαλοατζέντης ξεκαθάρισε ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει άμεσα, εφόσον καταβληθεί στους Τούρκους το παραπάνω ποσό.

Σε αυτή την περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να βγάλουν από τα ταμεία του 3.5εκατ. ευρώ, μια και όπως έχουμε αναφέρει ο 24χρονος άσος θα αποκτηθεί σε μορφή συνιδιοκτησίας 50-50% με τον Φίχερ. Βέβαια, θα γίνει προσπάθεια να πέσει ακόμη περισσότερο η τιμή… Γύρω στα 5εκατ. ευρώ (2.5εκατ. ο Ολυμπιακός και άλλα τόσα ο μάνατζερ), δηλαδή, ίσως και στα 6εκατ… Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, γύρω στις 15 Ιουνίου, όταν εκπρόσωποι των νταμπλούχων Ελλάδας μεταβούν στην Τουρκία για να συνομιλήσουν με τους παράγοντες της τουρκικής ομάδας.

Από Δευτέρα τα σπουδαία για «Ντράγκο»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για αίσια κατάληξη της μεταγραφής του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Στην ΠΑΕ διαψεύδουν ότι το θέμα «ναυάγησε» λόγω του οικονομικού και περιμένουν εξελίξεις από την ερχόμενη Δευτέρα. Είναι αλήθεια πως υπάρχει μια διαφορά με το ποσό που αξιώνει το χρόνο ο Σέρβος αμυντικός, αλλά εκτός απροόπτου θα καμφθεί και θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή (μετά τους Ζαϊρί και Πάρντο).

Στις αρχές τις επόμενες εβδομάδες, οι Πειραιώτες θα στείλουν φαξ στη Σεβίλλη με την επίσημη πρόταση τους. Γύρω στο 1εκατ. ευρώ. Η απόσταση στο οικονομικό με τον 34χρονο άσο, ο οποίος ζητά όσα παίρνει στην Ισπανία (1.4εκατ. ευρώ ετησίως συν κάποια μπόνους) δεν ανησυχεί τους διοικούντες. Οι ίδιοι θεωρούν πως ένα συμβόλαιο με 1εκατ. ευρώ καθαρό εισόδημα και μπόνους που θα φτάσει σύνολο το 1.5εκατ. ευρώ είναι ικανοποιητικό και ικανό για τη θετική απάντηση του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: