25 Απριλίου 2009

Στοίχημα Primera Division: Το... βιολί της η Barca

Μετά και τη μεσοβδόμαδη εμφάνισή της η Barca, έδειξε ότι ακόμα και χωρίς τον Messi μπορεί να κάνει σχεδόν ισάξιου θεάματος πράγματα μέσα στο γήπεδο και φυσικά να κερδίσει.

Almeria-Numancia

H Almeria ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Deportivo με 2-0 και απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά επιστρέφει στην έδρα της, όπου είναι πολύ δυνατή. Ο Hugo Sanchez δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Η Numancia ηττήθηκε εντός έδρας από την Athletic με 1-2 και βρίσκεται στην τελευταία θέση, πέντε βαθμούς από τη σωτηρία. Τιμωρημένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Boris.

Malaga-Deportivo

Η Malaga επικράτησε με 2-3 εκτός έδρας της Osasuna και ανέβηκε στην έκτη θέση, τελευταία, που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν. Επιστρέφουν οι Weligton και Calleja, αλλά τιμωρημένος είναι ο Jesus Gamez και δανεικός από τη Depor, ο Adrian, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η Deportivo πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πάλι χωρίς να δεχτεί γκολ, εντός έδρας επί της Almeria. Επιστρέφει στη διάθεση του Lotina ο επιθετικός Riki, ενώ εκτός θα είναι και πάλι ο ακραίος μεσοεπιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Lafita.

Valencia-Barcelona

Η Valencia επικράτησε εκτός έδρας της Betis με 1-2 και φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες, μείωσε τη διαφορά από την τρίτη Sevilla στους δύο βαθμούς κι ευελπιστεί ότι θα είναι αυτή, που θα την καταλάβει για να βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Τραυματίες είναι οι Albelda και Joaquín, αλλά επιστρέφει ο δεξιός μπακ Miguel, που εξέτισε την ποινή του.

H Barcelona συνέχισε το... βιολί της, καθώς διέλυσε με 4-0 τη Sevilla στο Camp Nou και διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τη μισητή Real Madrid. Ξεκουράστηκαν την Τετάρτη οι Messi και Puyol, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα γίνουν κάποιες αλλαγές ενόψει του ημιτελικού του Champions League με την Chelsea και το μεγάλο παιχνίδι με τη Real την ερχόμενη εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: