25 Απριλίου 2009

Κανονικά ο Γκαλέτι, συντήρηση ο Μπελούτσι

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε την Παρασκευή (24/4) ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, καθώς ολοκλήρωσε το πρόγραμμα συντήρησης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Σειρά πήρε ο Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος θα βρίσκεται στις επιλογές του Βαλβέρδε για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος στη Φυλή.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο (26/4) συνεχίστηκε, με τον Βαλβέρδε να προσπαθεί να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του, που τις προηγούμενες μέρες δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή διάθεση για προπόνηση.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που ολοένα και αυξάνει τις πιθανότητες να είναι έτοιμος για τον τελικό με την ΑΕΚ, ακολουθήσε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια συνέχισε το ατομικό του, σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Στο μεταξύ, στο Ρέντη βρέθηκε κι ο Στολτίδης. Αφού εξετάστηκε από τον γιατρό και διαπιστώθηκε ότι η πορεία της αποκατάστασή του είναι πολύ καλή, ο 'Ιέρο' ξαναπήρε άδεια και θα συνεχίσει συγκεκριμένο πρόγραμμα που του δόθηκε από το ιατρικό επιτελείο.

Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων για τον αγώνα της Κυριακής (26/9 19:00GR), θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (25/5) με απογευματινή προπόνηση (19:00GR) στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: