5 Οκτωβρίου 2009

Το exit poll του Τεν Κάτε δεν... έβγαλε τον Σεϊταρίδη στην αποστολή


Την ώρα που ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα των exit poll, ο Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωνε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την ΑΕΛ την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ (21:15).

Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε την... ανατροπή και απέκλεισε από την αποστολή τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, μια μέρα μετά το τετ-α-τετ που είχαν στην Παιανία, όπου του είχε «εκμυστηρευτεί» ότι θα τον συμπεριλάβει στην 18άδα και ότι θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι, το ντεμπούτο του διεθνούς μπακ με την πράσινη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι παίρνει παράταση.

Πέραν του Σεϊταρίδη, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Δάρλας, Πετρόπουλος, Μαρίνος, ο Μαχλελής, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική νέων και οι Μάντζιος, Κλέιτον και Τζιόλης. Αντιθέτως, νέο πρόσωπο στην αποστολή του «τριφυλλιού» είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προπόνηση με ζέσταμα και στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους «πράσινους» να παίζουν δίτερμα και να δουλεύουν στις στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Δάρλας.

Την αποστολή των «πρασίνων» αποτελούν οι Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης και Σισέ.

Όσον αφορά τα πλάνα του Τεν Κάτε για την ενδεκάδα, πιθανότατα νέα πρόσωπα στην 11άδα θα είναι ο Νίνης με τον Σισέ, αν και με τον Ολλανδό τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ενδεικτικό το παράδειγμα με τον Σεϊταρίδη, που ένα 24ωρο πριν του είπε πως θα τον πάρει σίγουρα στην αποστολή και τελικά τον άφησε εκτός 18άδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: