5 Οκτωβρίου 2009

«Έλα να τελειώνουμε» το μήνυμα προς τον Μπλάνκο

Καθοριστική είναι η επόμενη εβδομάδα για την ΑΕΚ και τον Ίσμαελ Μπλάνκο, σχετικά με το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού μεταξύ του εκπρόσωπου του παίκτη και του Νίκου Θανόπουλου, έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στη διαφορά που χωρίζει προς το παρόν, τις δύο πλευρές.

Ο Χουάν Μπέρος (μάνατζερ του ποδοσφαιριστή), έχει ενημερώσει τη διοίκηση του «Δικεφάλου» για τις απαιτήσεις του 26χρονου φορ, ενώ πριν από λίγες ημέρες έστειλε e-mail στον ίδιο τον Θανόπουλο, μέσω του οποίου ζητούσε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να επισπεύσουν τις διαδικασίες, μιας και οι μέρες περνούσαν χωρίς να υπάρξει η πολυπόθητη αντιπρόταση της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, το γυαλί στις σχέσεις μεταξύ Μπάγεβιτς και Τζιμπούρ έχει σπάσει, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, ενώ η περίπτωση του Ζόνας απομακρύνεται.

Η επιθυμία της ΠΑΕ όπως και του παίκτη είναι να συνεχιστεί η συνεργασία και για τον λόγο αυτό ο Θανόπουλος επικοινώνησε με τον Μπέρος το βράδυ της Παρασκευής, ζητώντας του να έρθει το συντομότερο δυνατό στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις.

Θυμίζεται ότι οι απαιτήσεις του Μπλάνκο φτάνουν στα 800.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που η ΑΕΚ προσέφερε 550.000 ευρώ, συν 100.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του νταμπλ, καθώς και μπόνους συμμετοχών και επίτευξης γκολ.

Η διαφορά είναι σημαντική, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα ξεπεραστεί σύντομα και ο ποδοσφαιριστής θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2013, την ώρα με την τρέχουσα συμφωνία, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2011.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι της ομάδας περιμένουν να τελειώσουν όλα άμεσα και θετικά, αλλά και να επιστρέψει ο αγαπημένος τους «Ζορό» στο σκοράρισμα, όπως είχε συνηθίσει να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Ξάνθης.

Εκεί όπου άλλωστε έχει και προσωπική παράδοση, έχοντας σκοράρει και στα έξι παιχνίδια που αντιμετώπισε τους ακρίτες, τέσσερα εκ τω οποίων για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: