2 Οκτωβρίου 2009

Ο Ρεχάγκελ έκανε την έκπληξη με τον Μάντζιο

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Μουντιάλ με Λετονία και Λουξεμβούργο, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Ότο Ρεχάγκελ.
Μοναδική έκπληξη στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού αποτελεί η πρόσκληση στον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό των Χαριστέα και Λυμπερόπουλου.

Ο Χαριστέας είναι τραυματίας, ενώ ο «Λύμπε» αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στην Εθνική και ο Ρεχάγκελ έπρεπε να βρει τον παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση. Τελικά κατέληξε στον Μάντζιο, έστω κι αν είναι... παροπλισμένος στον Παναθηναϊκό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τα παιχνίδια με Λετονία και Λουξεμβούργο κάλεσε ξανά τους Μάκο, Φωτάκη και Τζιόλη, ενώ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφουν οι Τοροσίδης και Σεϊταρίδης.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επελέγησαν για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με τη Λετονία (10/10/2009) και το Λουξεμβούργο (14/10/2009) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010.

Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής: Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας, Παπαδόπουλος Α., Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Νίνης, Τζιόλης, Πλιάτσικας, Μάκος, Φωτάκης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πατσατζόγλου, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Αμανατίδης, Σαμαράς, Μάντζιος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στις 6/10/2009 στο ξενοδοχείο 'Vouliagmeni Suites' και ώρα 12:30», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: