2 Οκτωβρίου 2009

«Μέσα» Σπυρόπουλος, Μαρίνος

Ευχάριστα ήταν τα νέα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού (2/10), μία μέρα μετά τη νίκη στο Βουκουρέστι επί της Ντιναμό με 1-0 για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Χενκ Τεν Κάτε μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το θετικό αποτέλεσμα ενώ είδε με ικανοποίηση τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο να προπονούνται κανονικά.

Οι δύο Ελληνες πλάγιοι μπακ ναι μεν προπονήθηκαν κανονικά, αλλά θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή των «πράσινων» για τον αγώνα της Δευτέρας με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ (5/10, 21:15) καθώς υπάρχει ο φόβος πιθανής υποτροπής στα τραύματα τους αφετέρου δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι.

Στη σημερινή, προπόνηση, λοιπόν, εκτός από το γεγονός ότι οι Μαρίνος και Σπυρόπουλος μπήκαν με την ομάδα όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι, μετά το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις ταχύτητες και παραπάνω προπονήθηκε ο Δάρλα. Το πρόγραμμα με δίτερμα. Ο Μαχλελής δεν προπονήθηκε καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική Νέων.

Ο Τεν Κάτε μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση και τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη στο Βουκουρέστι. Ο Ολλανδός τεχνικός ωστόσο τους ζήτησε να ξεχάσουν το ματς με τη Ντιναμό και να τα δώσουν όλα για τη νίκη στον αγώνα με την Λάρισα που θα επιτρέψει στο «τριφύλλι» να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πήρε την έγκριση για τη ηλεκτροδότηση

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε σήμερα επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της οποίας κάνει γνωστή την έγκριση για την ηλεκτροδότηση του εργοταξίου του, από τη ΔΕΗ. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι, πλέον, ο μηχανισμός των υπηρεσιών δουλεύει γρήγορα και με πρόθεση να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: