7 Οκτωβρίου 2009

Βαρδινογιάννης: “Το γήπεδο θα γίνει”


Κατηγορηματικός για την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ, Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρίας σημείωσε: «Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει, δεν πρόκειται να σταματήσει και θα ολοκληρωθεί παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίσαμε και ενδεχομένως αντιμετωπίσουμε στο μέλλον».

Αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας από το ΥΠΕΧΩΔΕ, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Το πρώτο θέμα που τέθηκε προς συζήτηση ήταν ο... καταρτισμός της νέας κυβέρνησης και το πόσο θα επηρεάσει αυτό την κατασκευή του γηπέδου του Βοτανικού. Οι συγχωνεύσεις των υπουργείων άλλωστε και η κατάργηση του ΥΠΕΧΩΔΕ ίσως αλλάξει κάπως τα πράγματα όσον αφορά στην περάτωση του έργου.

Κατόπιν, συζητήθηκε η επικείμενη απόφαση του ΣτΕ, που αναμένεται να γίνει γνωστή στα μέσα του μήνα. Αυτή είναι που θα ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το γήπεδο. Παράλληλα συμφωνήθηκαν οι επόμενες κινήσεις από πλευράς Παναθηναϊκού στο κομμάτι της χρηματοδότησης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: