7 Οκτωβρίου 2009

Στο ματς με τη Σταντάρ προσανατολίζονται στον Ολυμπιακό

Πιο δύσκολο θεωρούν το παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Άλκμααρ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι σκάουτερ των Πειραιωτών δεν δείχνουν να παρασύρονται από την κακή εμφάνιση της πρωταθλήτριας Βελγίου στην Ολλανδία κόντρα στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, αφού ο σύλλογος της Βαλονίας διαθέτει ποιότητα στο κέντρο και αποτελεσματικότατη επίθεση.
Ο Ζίκο έχει ήδη στα χέρια του τις εκθέσεις που συνέταξαν οι Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέας Νινιάδης και μελετά τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να καταβάλει την αντίσταση της Σταντάρ. Το θετικό είναι ότι ο Βραζιλιάνος κόουτς του Ολυμπιακού θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες των οποίων η απουσία είναι ιδιαίτερα αισθητή τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος για τους Έντσο Μαρέσκα και Λουτσιάνο Γκαλέτι. Κανείς από τους δύο, υπενθυμίζουμε, δεν είχε προλάβει να αγωνιστεί κόντρα σε Άλκμααρ και Άρσεναλ, στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου.

Ο 56χρονος κόουτς των “ερυθρολεύκων” επιστρέφει την Πέμπτη από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, όταν δηλαδή τελειώνει και το ρεπό που έχει δώσει σε όσους παίκτες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: