7 Οκτωβρίου 2009

Η υπόσχεση, το ρολόι και τα πολλά κέφια του Σισέ

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με την γνωστή εταιρεία ένδυσης «Prince Oliver» μπήκε στο δεύτερο χρόνο της και με αφορμή την ανοδική πορεία τόσο της ομάδας όσο και της εν λόγω εταιρείας διοργανώθηκε ένα μικρό... πάρτι στο «Villa Mercedes» club στην οδό Πειραιώς το βράδυ της Τρίτης (7/9).

Το «παρών» έδωσαν όλα τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας, ενώ από τον Παναθηναϊκό παρευρέθηκαν όσοι μη διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν μείνει στην Αθήνα, καθώς επίσης και το τεχνικό επιτελείο, πλην του Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος ήταν άρρωστος.

Παρόντας επίσης ο επιμελητής της ομάδας Γρηγόρης Παπαβασιλείου, αλλά και ο football manager Κώστας Αντωνίου. Οι περισσότεροι «πράσινοι» είχαν πάει μόνοι τους, πλην των Χριστοδουλόπουλου και Πετρόπουλου, οι οποίοι συνοδεύονταν...

Σε τρελά κέφια, πειράγματα σε Γκάμπριελ

Οπως ήταν φυσικό πρόσωπο της βραδιάς αναδείχθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος ένα 24ωρο νωρίτερα είχε πετύχει δύο γκολ επί της Λάρισας δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στους «βυσσινί».

Ο γάλλος σούπερ σταρ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και ανεβασμένος και έκανε συνεχώς πλάκες με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους. Ιδιαίτερο σκηνικό έγινε με τον... κολλητό του τον Γκάμπριελ.

Ο βραζιλιάνος έπινε ένα μοχίτο, με τον Σισέ να τον παίρνει... αγκαλιά να δοκιμάζει το ποτό του και να του λέει με ύφος... δυσφορίας «μα καλά, πίνεις αλκοόλ; Θα πας στην κόλαση...».

Τότε ο Γκάμπριελ του απάντησε «ναι θα πάω στην κόλαση μαζί σου...», για να ξεσπάσουν άπαντες σε γέλια!

Το ρολόι που έδωσε στο μπάρμαν

Σε κάποια στιγμή ο μπάρμαν ζήτησε να δει από τον Σισέ το εντυπωσιακό ομολογουμένως ρολόι του, που είναι χρυσό γεμάτο με διαμάντια, με τον γάλλο να του δίνει χωρίς αντίρρηση. Επίσης, ένας θαμώνας, προφανώς οπαδός του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον 28χρονο στράικερ να σκοράρει στο 'Καραϊσκάκη' εναντίον του Ολυμπιακού, με τον Σισέ να σκάει ένα χαμόγελο και να του απαντάει πως «το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα. Μακάρι να σκοράρω. Φυσικά και θα το προσπαθήσω...».

«Εχω δεθεί με τον κόσμο της ομάδας»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην «Sportday», όπου υποσχέθηκε ότι θα πετύχει πολλά γκολ, ενώ αφιέρωσε τα δύο που σκόραρε επί της Λάρισας στον κόσμο του «τριφυλλιού» με τον οποίο είναι πλέον δεμένος:

«Γνωρίζω τι περιμένει η ομάδα από εμένα γι' αυτό έψαχνα και τα γκολ. Είμαι σκληρός χαρακτήρας. Αυτό το στοιχείο το απέκτησα παίζοντας σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και μου αρέσει να μιλάω ρεαλιστικά. Φυσικά και μπορώ να πετύχω κι άλλα γκολ. Γι' αυτό είμαι εδώ και θα το δουν και οι αντίπαλοί μας και ο κόσμος της ομάδας με τον οποίο έχω δεθεί. Σε αυτόν αφιέρωσα τα δύο γκολ φιλώντας τη φανέλα και χτυπώντας το μέρος της καρδιάς. Ο Παναθηναϊκός μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να πετύχει έξι σερί νίκες. Η επίδοσή μας δεν είναι μόνο δείγμα των αγωνιστικών μας επιδιώξεων, αλλά και απόδειξη ότι έχουμε μία ομάδα που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: