6 Οκτωβρίου 2009

Αλλοίωση αποτελέσματος και ο Κάκος ισχυρίζεται πως... πήγε καλά!

Μία με δύο αγωνιστικές αναμένεται να είναι η τιμωρία του Τάσου Κάκου, για τις αποφάσεις του στο χθεσινό παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ. Ο παρατηρητής του αγώνα, Αντώνης Σίπκας, έστειλε σήμερα την έκθεσή του στην ΚΕΔ και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει μεταξύ άλλων...

Αρχικά, χρεώνει στον Κάκο αλλοίωση αποτελέσματος, αναφερόμενος στο γκολ του Χέρσι που δεν μέτρησε. Αντίθετα, για το γκολ του Πόι επισημαίνει πως είναι κανονικό, γιατί η μπάλα βρίσκει λίγο κάτω από το στήθος και όχι στο χέρι (σ.σ. το ίδιο έλεγαν Κάκος και Μποζατζίδης).

Επίσης, για το γκολ του Μπλάνκο επισημαίνει πως είναι για λίγα εκατοστά οφσάιντ, παρατηρώντας πάντως πως ο Τάτσης έχει αργήσει να σηκώσει σημαία. Τέλος, για το πέναλτι που ζητάει ο Μπλάνκο, ουσιαστικά δεν παίρνει θέση, λέγοντας πως αφήνει τη φάση στην κρίση του διαιτητή, ο οποίος πάντως έλεγε πως δεν ήταν βέβαιος...

Πάντως, ο Τάσος Κάκος, μιλώντας σήμερα σε φίλους του, και αφού είδε τις φάσεις στην τηλεόραση, ισχυριζόταν πως πήγε καλά. Μάλιστα, για το γκολ του Χέρσι έλεγε πως ήταν στα δύο μέτρα και δεν έχει κάνει λάθος.

Να σημειωθεί επίσης, πως ο Αντώνης Σίπκας έστειλε την έκθεσή του αφότου είδε και αυτός τις φάσεις στην tv (είχε ενημερώσει σχετικά τον Κάκο από χθες), κάτι που επιτρέπεται από φέτος στους παρατηρητές.

Τέλος, να θυμίσουμε πως οι βαθμολογίες και οι τιμωρίες δεν ανακοινώνονται από φέτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: