7 Οκτωβρίου 2009

Ο Χατζηχρήστος δήλωσε ότι «οι μέτοχοι είναι άσχετοι»

«Μύδρους» κατά της διοίκησης της ΑΕΚ και των μετόχων της ΠΑΕ εξαπέλυσε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA 103,3» ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και ηγετικό στέλεχος της ORIGINAL, Δημήτρης Χατζηχρήστος.
«Δεν είναι κανείς παρών από τη διοίκηση. Οι μέτοχοι είναι άσχετοι!», είπε μεταξύ άλλων ο Χατζηχρήστος, ενώ πρόσθεσε οτι «πρέπει να βρεθούν λεφτά και να γίνει μια σκούπα με 8 παίκτες που είναι ντροπή να παίζουν στην ΑΕΚ».

Αναλυτικά:

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Από μέσα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τι συμβαίνει όμως; Ότι συμβαίνει πάντα. Όλοι αυτή η 5ετία είχε σαν αποτέλεσμα αυτό το χάλι! Οι παίκτες πάνε κι έρχονται. Δεν ξέρουν πού παίζουν. Οι συνεχείς αλλαγές των προπονητών. Η μετατροπή του κόσμου από 'λαό' σε κόσμο 'πελάτη'. Δεν έχει απαιτήσεις. Άχρωμο και άοσμο είναι το κοινό με ουδέτερη εικόνα. Αυτό το χάλι με αναγκάζει να γυρίζω πίσω».

Για την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μπάλα κυρίως παίζουν οι διοικήσεις. Έχεις λεφτά, παίρνεις παίκτες, νικάς και τη διαιτησία. Δεν είναι κανείς παρών από τη διοίκηση. Οι μέτοχοι είναι άσχετοι! Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ποδοσφαιράνθρωπο. Σε δεύτερη μοίρα περνάει το αγωνιστικό. Αυτό που ενδιαφέρει αυτή της στιγμή είναι πώς θα γίνει να πάρει ο Νοτιάς το 51% για να κάνει αυτό που θέλει. Ο Δημητριάδης, ο Γεωργαμλής είναι αποτυχημένες όπως δείχνουν κινήσεις. Τίναξαν στον αέρα την αγωνιστική εικόνα με την πώληση του Κυργιάκου. Και ήρθαν 5-6 διάφοροι...»

Για τα λάθη που έγιναν: «Αυτό που έρχεται συνήθως στην ΑΕΚ, όταν φεύγει, είναι κάτι χειρότερο. Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στην έννοια της ομάδας και όχι στο χάλι. Πρέπει να βρεθούν λεφτά και να γίνει μια σκούπα με 8 παίκτες που είναι ντροπή να παίζουν στην ΑΕΚ. Σας μιλάω σαν οπαδός. Χρειάζονται λεφτά κατά την ταπεινή μου άποψη. Στηρίζεται σε δανεικούς παίκτες.

»Στην ΑΕΚ που έχω παρακολουθήσει εγώ δεν χωράει κανένας από τους παίκτες. Από τη στιγμή που είναι απαραίτητοι οι Καφές και Γεωργέας καταλαβαίνεις... Αλλά τους ευχαριστούμε που έχουν προσφέρει πολλά. Οι παίκτες όμως είναι επιλογές των διοικούντων. Το διοικητικό μοντέλο των μετόχων-αμέτοχων είναι αποτυχημένο. Του συμπαθή κυρίου Θανόπουλου δεν του βγαίνει».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Είναι κοντά στην ομάδα. Παίρνει το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να πάει στην Ξάνθη και στα Γιάννενα. Και αναρωτιέσαι: Γιατί αυτός ο άνθρωπος να είναι απ' έξω; Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος σκέφτομαι ότι έχω τη λαχτάρα και την προσμονή αυτός ο άνθρωπος να αναλάβει. Από την άλλη δεν μπορώ να του πω ότι δεν θέλω να τον βλέπω να ακολουθεί την ομάδα».

Για το ματς με την Έβερτον: «Ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας. Δεν ξέρω όμως πρέπει να νιώθει με τα αγωνιστικά. Δεν υπάρχει ηρεμία. Ήταν κατάρα να παίξουμε τα δυο ντέρμπι κολλητά. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε μπαλίτσα αλλά χάσαμε όπως χάσαμε. Η Έβερτον μας κατάπιε. Κάναμε σίριαλ τις μεταγραφές των Λεονάρντο και Μάκο. Σε αυτά τα ματς τους θέλουμε!»

Για το γηπεδικό: «Έλεγα στον Ντέμη φτιάξε το γήπεδο όπου να είναι. Μήπως δεν γινόταν να γίνει γήπεδο στο ΟΔΔΥ; Αν παίζαμε στην Νέα Φιλαδέλφεια θα είχαμε δυο τίτλους τώρα. Από τη στιγμή που είμαι εγώ πρόεδρος της Ερασιτεχνικής καταλαβαίνετε σε τι χάλι είναι η ομάδα. Η ΑΕΚ στερείται ανθρώπων...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: