13 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Serie A: Με Ranieri στον πάγκο η Roma

Atalanta - Sampdoria

Η Atalanta (2,52 ο άσος στην Betfair) προέρχεται από δύο ήττες με το ίδιο σκορ (1-0). Εκτός οι τραυματίες Madonna, Bianco και Ferreira Pinto.

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετράει η Sampdoria (3,25 το διπλό). Τραυματίας ο αμυντικός Accardi, εκτός και οι Guardalben, Regini, Soriano, Foti, Pozzi, Dessena, Franceschini. Από αυτούς οι δύο τελευταίο λογίζονται ως βασικοί.

Inter - Parma

Η Inter (στο 1,30 η νίκη της) αντέδρασε μετά την γκέλα της πρεμιέρας και επιβλήθηκε με 4-0 της Milan στο ντέρμπι. Θα λείψουν οι τραυματίες Cambiasso, Mancini, Materazzi και Stankovic.

Η Parma (15,50 για την έκπληξη) πέτυχε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας 2-1 της Catania. Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής οι Budel, Pisanu, Lunardini, Fontanello, Manzoni, Vantaggiato, Bojinov και Antonelli.

Bologna - Chievo

Η Bologna (2,42 για νίκη) μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Μόρας και ο Mudingayi, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής οι Bassoli, Lavecchia, Marazzina, Gimenez, Lanna, Pasi, Spitoni.

H Chievo (στο 3,50 ανταλλάσσεται το διπλό) άξιζε καλύτερο κόντρα στη Lazio, από την οποία ηττήθηκε με 1-2. Τραυματίες οι Moro και Gasparetto, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Miskiewicz, Scardina, Iori, Hanine, Piccolo, Abbruscato, Malaga, Sbaffo.

Udinese - Catania

Η Udinese (1,67 ο άσος) έχασε από τη Sampdoria και αγνοεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Θα λείψουν οι τραυματίες Asamoah, Pasquale, Obodo, Inler και Ferronetti.

Η Catania (6,60 η νίκη των Σικελών) έχει δύο ήττες στο ξεκίνημα και ψάχνει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Τραυματίες οι Barrientos, Alvarez, Capuano και για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής οι Moretti, Kosicky, Terlizzi, Ledesma, Biagianti.

Palermo - Bari

Το Palermo (φαβορί στο 1,67) έχασε δύσκολα με 1-0 από τη Fiorentina. Εκτός οι τραυματίες Hernandez, Liverani, Migliaccio και ο τιμωρημένος λόγω ντόπινγκ Carrozzieri.

Το Bari (6,60 το διπλό) παραμένει αήττητο με δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα. Πολλά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, αφού για διάφορους λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι μέσοι Donda, Paro, Almiron, ο αριστερός μπακ Parisi και οι επιθετικοί Kamata, Greco, Barreto, Sforzini.

Siena - Roma

Η Siena (4,20 ο άσος) έβγαλε σπουδαίο διπλό στη Σαρδηνία επί της Cagliari. Μοναδικός απών ο τραυματίας Rossettini, εκτός για λόγους τακτικής οι Ivanov, Jakkola, Filipe, Guadalupi, Jajalo, Genevier, Parravicini και Larrondo.

Δύο ήττες στο ξεκίνημα για τη Roma (2,10 στην Betfair) κι αυτό είχε συνέπεια την απομάκρυνση του Luciano Spalletti από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στη θέση του ο Claudio Ranieri. Στο ντεμπούτο του δεν υπολογίζει τους τραυματίες Cicinho, Doni, καθώς επίσης άφησε εκτός αποστολής τους Faty, Lobont, Tonetto, Cerci, Andreolli, Esposito, Okaka, Pit και Antunes.

Fiorentina - Cagliari

Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τη Fiorentina (στο 1,61 οι viola), η οποία κέρδισε δύσκολα 1-0 το Palermo. Πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών, αφού θα λείψουν οι Castillo, De Silvestri, Mutu, Savio και Kroldrup.

Η Cagliari (7,20 για την έκπληξη) απογοήτευσε κόντρα στη Siena, χάνοντας με 1-3. Τραυματίες οι Di Laura, Ragatzu, Gallon και Pisano, εκτός για λόγους τακτικής οι Vigorito, Sivakov και Brkljaca.

Genoa - Napoli

Η Genoa (2,12 για νίκη) έκανε το «2/2», περνώντας νικηφόρα από το Bergamo κόντρα στην Atalanta. Παραμένουν τραυματίες οι Jankovic, Palladino, Bocchetti και Juric, ενώ αποκλείστηκαν από την αποστολής για λόγους τακτικής οι Russo, Perin και Esposito.

Πρώτη νίκη για τη Napoli (στο 4,10 ανταλλάσσεται το διπλό), που κέρδισε πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 3-1 το Livorno. Τραυματίας ο γκολκίπερ Amodio, θα λείψουν επίσης οι Pià, Gianello, Rullo, Pazienza, Datolo και Zuniga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: