13 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν μπορεί να σταθεί αυτός ο προπονητής στον Ολυμπιακό.Τεράστιες οι ευθύνες του Κόκκαλη!

Αφού το είδαμε κι αυτό…Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μέσα στη δεκαετία να μην κερδίζει τα δύο πρώτα του παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα. Με το δεύτερο να είναι με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη! Το έσπασε το ρεκόρ ο Τιμούρ…

Συγνώμη, αλλά μπορεί να σταθεί αυτός ο προπονητής στον Ολυμπιακό; Μπορεί να σταθεί προπονητής στον Ολυμπιακό, που μέσα στο Καραϊσκάκη δεν μπορεί να φτιάξει φάση με αντίπαλο την Καβάλα; Που κερδίζει 1-0 στο 80φεύγα την Σερίφ Τιρασπόλ;

Το να φέρεις μία ισοπαλία ακόμη και με την Κάτω Ραχούλα, γίνεται στο ποδόσφαιρο. Να μην μπορέσεις, όμως, σε 95 λεπτά αγώνα μέσα στο σπίτι σου να μην μπεις στην περιοχή της Καβάλας δεν γίνεται. Έτσι απλά. Δεν γίνεται!

Δεν είναι ότι δεν έκανε φάσεις ο Ολυμπιακός-δεν πάτησε καν την περιοχή της Καβάλας. Και το ακυρωθέν γκολ του Λεονάρντο ήταν από σουτ εκτός περιοχής. Και το σουτ του Ντουντού στο β΄ ήταν εκτός περιοχής.

Τέτοιο πράγμα δεν έχουμε ξαναδεί στο Καραϊσκάκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Διότι, αυτό δεν ήταν ομάδα. Ήταν πράγμα.

Και πάλι καλά που οι άτυχοι Ολυμπιακοί που πήγαν χθες στο γήπεδο άρχισαν την αποδοκιμασία στο 85. Όταν πήγε να γίνει και το 0-1. Θέλει μεγάλη δύναμη για να μη γιουχάρεις ένα τέτοιο συνονθύλευμα επί 85 λεπτά.

Απο το sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια: