7 Σεπτεμβρίου 2009

Εθνική Ελλάς: Mε «Κάρα» αλλά χωρίς Βύντρα

Με τη συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη έγινε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής επί Ελβετικού εδάφους. Ο «Κάρα» ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους διεθνείς, χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση, και εκτός απροόπτου θα παίξει στον αγώνα της Τετάρτης με τη Μολδαβία.

Μετά το πέρας της προπόνησης η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος «πέταξε» με πτήση τσάρτερ για το Κισινάου της Μολδαβίας.

Ο Βύντρα, που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ελβετία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής εναντίον της Μολδαβίας, δεν ταξίδεψε με την αποστολή και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο μπακ του Παναθηναϊκού είναι και το μοναδικό πρόβλημα του Ότο Ρεχάγκελ ενόψε τους ματς με τους Μολδαβούς, με τον 71χρονο τεχνικό πάντως να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του.

Ο Γερμανός το πιθανότερο είναι οτι θα παίξει με τέσσερις στην άμυνα, με τον Πατσατζόγλου να παίρνει τη θέση του Βύντρα και τους Κυργιάκο και Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας.

Οι Κατσουράνης, Καραγκούνης θα έχουν παρτενέρ τους στα χαφ έναν εκ των Τζιόλη ή Μόρα, ενώ στην κορυφή πλάι στους Σαλπιγγίδη και Χαριστέα, ίσως ξεκινήσει ο Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: