29 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Champions League, 7ος όμιλος: Φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Unirea Urziceni - Stuttgart

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Steaua Stadium του Βουκουρεστίου.

Η Unirea Urziceni δεν κατάφερε να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα της Cluj και να κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα του Champions League, χάνοντας εκτός έδρας από τη Sevilla με 2-0. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην πρώτη θέση, όπου ισοβαθμεί με την Cluj, και μετά από οκτώ αγώνες, έχει πέντε νίκες μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ο Dan Petrescu δήλωσε: "Πρέπει να παραδεχθώ ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στο Steaua Stadium. Έχω παίξει για πολλά χρόνια εδώ και νιώθω λίγη νοσταλγία, αλλά όσο αφορά στο παιχνίδι, οι παίκτες μου θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν κάνουν ντεμπούτο. Φυσικά, η Stuttgart είναι το φαβορί, αλλά κι εμείς πρέπει ν' αρπάξουμε την ευκαιρία μας. Δεν γελοιοποιηθήκαμε στη Σεβίλλη. Ελπίζω να γίνουμε η πρώτη Ρουμάνικη ομάδα που θα κερδίσει εντός έδρας στο Champions League (από το 1996)." Μοναδικός απών για τους γηπεδούχους ο Iulian Apostol.


Η Stuttgart (ανταλλάσσεται στο 2,16) επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και συνολικά τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας επί της Eintracht Frankfurt. O Markus Babbel φάνηκε χαρούμενος λέγοντας: "Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στη δεύτερη αγωνιστική κόντρα σ' έναν αντίπαλο που δεν είναι τόσο γνωστός. Έχουν πρόβλημα, που δεν παίζουν στην έδρα τους στο Urziceni, αλλά αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα.". Εκτός είναι οι Martin Lanig, Ludovic Magnin και Aleksandr Hleb.

Διαιτητής: Laurent Duhamel (Γαλλία)

Οι πιθανές συνθέσεις:
Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Bruno Fernandes, Bordeanu - Paduretu, Paraschiv, Frunză, Balan - Bilasco, Rusescu
Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Delpierre, Boka - Khedira, Hitzlsperger - Hilbert, Gebhart - Cacau, Pogrebnyak


Rangers - Sevilla

Οι Rangers (αουτσάιντερ στο 4,40) προέρχονται από την τρίτη σερί λευκή ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στην Aberdeen. O Walter Smith εκθείασε τη Sevilla και το ισπανικό ποδόσφαιρο: "H Sevilla είναι καλή ομάδα. Η δύναμη του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι μεγάλη και όχι απλά στην κορυφή, καθώς από κάτω υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες. Η Sevilla είναι μία απ' αυτές." Επιστρέφει σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος ο Πορτογάλος μέσος Pedro Mendes, που εξέτισε την ποινή του, διαθέσιμος είναι ο Steven Davis, ενώ ο Sasa Papac ελπίζει να τα καταφέρει, με τον Steven Smith να είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει αν δεν περάσει το τεστ ετοιμότητας.

H Sevilla μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Valencia, έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Ο Manolo Jimenez δήλωσε: "Ξέρουμε τα πάντα για τους Rangers. Είναι η μεγαλύτερη Σκωτσέζικη ομάδα στην Ευρώπη. Έχουν μεγάλη ιστορία κι έχει κερδίσει περισσότερα τρόπαια από κάθε άλλη στη Σκωτία. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Έχουν πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς τους και οι Σκωτσέζικες, Αγγλικές ή Ιρλανδικές ομάδες πάντα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε και ν' αντέξουμε την πίεση, που περιμένουμε αύριο." Εκτός είναι οι Diego Perotti, Federico Fazio, Aldo Duscher και Lautaro Acosta

Διαιτητής: Jonas Eriksson (Σουηδία)

Οι πιθανές συνθέσεις:
Rangers: McGregor, Whittaker, Weir, Bougherra, Smith, Rothen, Thomson, Mendes, McCulloch, Naismith, Miller, Boyd.
Sevilla: Palop, S. Sanchez, Escude, Squillaci, F. Navarro, J. Navas, Zokora, Renato, Adriano, L. Fabiano, Kanoute

Δεν υπάρχουν σχόλια: