21 Σεπτεμβρίου 2009

Στο Βέλγιο ο Ντάρμπισιρ για να λύσει το πρόβλημα σε κοιλιακούς και προσαγωγούς


Στο Βέλγιο αναμένεται να ταξιδέψει ο Ματ Ντάρμπισιρ τις επόμενες ημέρες, ώστε να προμηθευτεί ένα ειδικό πρόγραμμα που θα του επιτρέψει να επιστρέψει ταχύτερα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Παράλληλα, στον Πειραιά περιμένουν την άδεια εργασίας του Ζίκο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την Τρίτη.

Το πρόβλημα του Ντάρμπισιρ στους κοιλιακούς-προσαγωγούς τον έχει αναγκάσει να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου δύο φορές μέχρι τώρα στην καριέρα του.

Το καλοκαίρι υποβλήθηκε στην 2η επέμβαση, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού και να εξακολουθεί να πονάει.

Για το λόγο αυτό πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στο Βέλγιο και να επισκεφτεί ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης, ούτως ώστε να πάρει ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης του προβλήματός του.

Ο Αγγλος θα επιστρέψει άμεσα, με σκοπό να ακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να επιστρέψει όσο το δυνατόν ταχύτερα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και να θεραπεύσει μία και καλή το πρόβλημα.

Αναφορικά με το ντεμπούτο του Ζίκο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν την άδεια εργασίας του Βραζιλιάνου, κάτι που πιστεύουν πως θα γίνει μέχρι την Τρίτη.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Ζίκο θα κοουτσάρει τους «ερυθρολεύκους» από τους πάγκους του ΟΑΚΑ. Αν τελικά το έγγραφο δεν φτάσει εγκαίρως στα γραφεία της ομάδας, ο Μπάντοβιτς θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η «πρώτη» του Βραζιλιάνου τεχνικού θα μετατεθεί για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: