21 Σεπτεμβρίου 2009

Ψήφος εμπιστοσύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε παίκτες και Σάντος

Θέλοντας να δηλώσουν παρουσία «στα δύσκολα», όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά από τον Ηλία Βιολίδη, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής στην προπόνηση του «Δικεφάλου». Το κλίμα ήταν βαρύ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όμως, αποφασίστηκε να μην γίνουν βεβιασμένες κινήσεις.

Επισήμως, αναφέρθηκε ότι ένα πρόβλημα υγείας δεν επέτρεψε στον Ζαγοράκη να παρευρεθεί, στο δ.σ. που συγκάλεσε ο ίδιος για το πρωί της Δευτέρας, αλλά στην πραγματικότητα, το δ.σ. αναβλήθηκε, ούτως ώστε να μην παρθούν αποφάσεις εν θερμώ.

Κυκλοφόρησε, επίσης, η πληροφορία ότι ο πρόεδρος επρόκειτο να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ούτως ώστε να μιλήσει στους παίκτες, αλλά δεν πήγε ούτε εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ασφαλώς ότι υπάρχει ζήτημα αποχώρησής του.

Απλά θέλει πρώτα να ηρεμήσει και κυρίως να περιμένει την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Είναι εμφανές, άλλωστε, ότι οι δύο επόμενοι αγώνες έχουν καθοριστικό χαρακτήρα και θα εξαρτηθεί το μέλλον πολλών στον «Δικέφαλο».

Στην Σουρωτή, λοιπόν, βρέθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. Εκεί ήταν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, όπως εξάλλου συμβαίνει σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας. Συζητήσεις υπήρξαν με τους διοικούντες, αλλά μέχρι εκεί.

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, λόγια που συμπληρώθηκαν με τη διευκρίνηση πως δεν πρόκειται, τη δεδομένη στιγμή, να γίνει ομιλία προς τον προπονητή ή τους παίκτες για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο δε Φερνάντο Σάντος σκοπεύει να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης.

Το βασικότερο πρόβλημα για τον Πορτογάλο προπονητή σχετίζεται με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση και την Τρίτη θα γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Ο Βόσνιος εμφανίστηκε στη Σουρωτή Κουτσαίνοντας και η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση.

Στο πρόγραμμα που εκτελέστηκε με ένταση, από τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, συμμετείχε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός, μετά από δίμηνο απουσίας εξαιτίας του τραυματισμού του, βρίσκεται στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: