13 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν πήρε το διπλό ο ΠΑΟ, πρώτη νίκη για Εργοτέλη

Στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, οι δύο ομάδες μετρούσαν από μία νίκη, με την ισοπαλία 1-1 να έρχεται στο εφετινό ματς για να... συμπληρώσει την ιστορία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε στο 48' με «κεραυνό» του Φωτάκη δεν μπόρεσε να φύγει με το «διπλό», καθώς ο Αστέρας είχε την απάντηση με τον Σέζαρεκ στο 62' γράφοντας ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και τελείωσε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στο γήπεδο και τον ΠΑΟΚ να έχει την ελαφρά υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ωστόσο, το σημαντικότερο γεγονός του πρώτο μισού της αναμέτρησης, είχε να κάνει με την αναγκαστική αποχώρηση του Βιτόλο στο όγδοο μόλις λεπτό. Ο μέσος του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί πολύ νωρίς από τον Πάμπλο Γκαρσία.
Την ίδια ώρα στην Κρήτη χάρη σε ένα γκολ του εντυπωσιακού όσο είχε δυνάμεις Λεάλ από τα... αποδυτήρια, ο Εργοτέλης νίκησε 1-0 την Ξάνθη στο Παγκρήτιο και παράλληλα πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν.
Οι παίκτες του Καραγεωργίου, με πρωταγωνιστές Λεάλ και Ρομάνο, ήταν ανώτεροι στο α' μέρος, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να κλειδώσουν τη νίκη.

Στην επανάληψη οπισθοχώρησαν από πολύ νωρίς, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι ακρίτες που επεδίωξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης. Ο Δασκαλάκης όμως βρέθηκε σε καλή μέρα και κράτησε ανέπαφη την εστία του, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: