16 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Αθήνα ο Ζίκο!

Ο «ερυθρόλευκος» πάγκος έμεινε από χθες... ορφανός, μετά από την απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια και τα σενάρια για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν. Ο Κίκε Φλόρες είναι στους στόχους και μιλώντας στο «Goal» δήλωσε «ανοιχτός» εφόσον υπάρξει πρόταση, ενώ το γεγονός πως ο Ζίκο βρίσκεται στην Αθήνα έχει «φουντώσει» τις πληροφορίες ότι θα έχει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη!

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, που αποχώρησε πρόσφατα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου δεν «έπιασε», πήγε χθες στην Κωνσταντινούπολη και είδε το ματς της Μπεσίκτας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «μπέμπηδες» να επικρατούν στην Κωνσταντινούπολη με 1-0. Και σήμερα, ο Ζίκο ταξίδεψε στην Ελλάδα και στην Αθήνα και πιθανότατα θα είναι το βράδυ στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει τον αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στην Άλκμααρ.

Οι φήμες για συνάντηση του Ζίκο με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας «φουντώνουν», ενώ και η Μπεσίκτας ίσως ψάξει προπονητή, αφού ο Μουσταφά Ντενιζλί είναι υπ΄ ατμόν! Για τον Ολυμπιακό, η περίπτωση του Ζίκο είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτή, με τις πληροφορίες να θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική κίνηση.

Χθες μάλιστα υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα στη Βραζιλία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζίκο, όπου φιλοξενούνταν και δηλώσεις του Ντουντού. «Ηταν μεγάλη η έκπληξη για μένα το ότι παραιτήθηκε ο προπονητής την παραμονή ενός τόσου σημαντικού ματς. Η διοίκηση όμως της ομάδας ξέρει τι κάνει. Αν ερχόταν ο Ζίκο, θα ήταν πάντως καταπληκτικό για τον Ολυμπιακό» δήλωσε ο Ντουντού.

Πάντως, πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρσιο Μπράγκα, είχε πει πως ο Ζίκο θα αναλάμβανε κορυφαίο διοικητικό πόστο στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2010, κάτι όμως που ο ίδιος ο Βραζιλιάνος τεχνικός το αρνήθηκε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου τεχνικού, Αντόνιο Σιμόες, φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό και περιμένει την επιστροφή του Ζίκο στη Βραζιλία προκειμένου να συζητήσουν το θέμα.

Ο Ζίκο είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, έφτασε τη Φενέρμπαχτσε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, αμείβεται με περίπου 3 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν τον κάνει και τόσο προσιτό, αλλά έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν στον Ολυμπιακό. Επιπλέον θα τα πήγαινε εξαιρετικά με τους Λάτιν, όπως άλλωστε και σε κάθε άλλη ομάδα του.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: