3 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ρεχάγκελ ζήτησε από τους παίκτες «να οργώσουν το γήπεδο» στο ματς με την Ελβετία

Τη δυσκολία της αναμέτρησης με την Ελβετία το Σάββατο (21:30) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 αναγνώρισε και ο Ότο Ρεχάγκελ στις δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της Εθνικής από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». «Είμαστε υπό πίεση, αλλά πρέπει να μην είμαστε αγχωμένοι και να έχουμε θετική σκέψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Εθνικής.

«Πάμε στη Βασιλεία για να παίξουμε με την Ελβετία που είναι ο πιο σοβαρός μας αντίπαλος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Θα χρειαστεί να έχουμε καλή απόδοση και να έχουμε αυτοπεποίθηση.

»Είμαστε υπό πίεση, αλλά ο καλός επαγγελματίας ξέρει να λειτουργεί και υπό πίεση. Πρέπει να μπούμε και να μη δείξουμε αγχωμένοι», είπε ο «χερ Ότο».

Για το πως περιμένει να αγωνιστούν οι Ελβετοί, είπε: «Αυτό δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό που περιμένω από τους παίκτες μου είναι να παλέψουν, να οργώσουν τον αγωνιστικό χώρο.

»Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού και πρέπει να έχουμε και τύχη αλλά και να μπλοκάρουμε τα ατού των Ελβετών. Αν δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη, η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη», κατέληξε ο Ρεχάγκελ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: