24 Σεπτεμβρίου 2009

Σε έναν μήνα επιστρέφει ο Ντάρμπισιρ

Ακόμα έναν μήνα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο Αγγλος επιθετικός θα ακολουθήσει για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο του δόθηκε από το Κέντρο Αποκατάστασης που επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό ήλθαν από τους Μαρέσκα και Σοϊλέδη, οι οποίοι γυμνάστηκαν την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς. Ο δε Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζίκο ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Οι 18 «εκλεκτοί» του Βραζιλιάνου τεχνικού είναι οι Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Λεονάρντο, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ντομί, Στολτίδης, Πάντος, Όσκαρ και Μήτρογλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την Παρασκευή την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους», με προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι οι Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέας Νινιάδης θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Φούλαμ - Άρσεναλ το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και Αλκμάαρ - Σταντάρ Λιέγης την Τρίτη 29 τρέχοντος, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: