25 Σεπτεμβρίου 2009

Ζαγοράκης: «Αντιστρέψτε το κλίμα»

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα που έφερε ο ΠΑΟΚ (αυτή τη φορά, με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής), οδήγησαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη ώστε σήμερα Πέμπτη (24/9) να μεταβή στην προπόνηση του «δικεφάλου».

Αυτή η ενέργεια του προέδρου του ΠΑΟΚ, έγινε σε μια προσπάθειά του να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, όπου το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς οι στόχοι πρωταθλητισμού που έχουν τεθεί για φέτος, έχουν ήδη απομακρυνθεί επικίνδυνα...

Ο Ζαγοράκης, ο οποίος μίλησε για περίπου δέκα λεπτά, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να αντιστραφεί το κλίμα και ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να ηρεμήσει και να μπει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Μερικά από τα λόγια που ανέφερε προς αυτούς ήταν: «Αυτό που προέχει τώρα, είναι να βρούμε την ηρεμία μας και να δείξουμε στα άλλα ματς τις δυνατότητες που έχουμε. Το λάθος έγινε. Δεν γίνεται να γυρίσει πίσω το γκολ και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του «δικεφάλου», σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην προπόνηση, τόνισε ότι μόνο μέσα από τα αποτελέσματα μπορεί η ομάδα να βγει από την κρίση. Επιπλέον, επισήμανε ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα.

Ερωτηθείς για την αποχώρηση του Βασίλη Γκαγκάτση από την ΠΑΕ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε: «Ήταν μία προσωπική του απόφαση. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί απ΄ όλους μας». Για τα όσα κυκλοφόρησαν περί παραίτησης του, ο κ. Ζαγοράκης επισήμανε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα και αυτό αφορούσε απλώς κάποιες στιχομυθίες που προέκυψαν με τον κόσμο. «Εμείς θα παλέψουμε» έλεγε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε και προσωπικά τετ-α-τετ με τους δύο αρχηγούς, τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τον Κώστα Χαλκιά.

Την Παρασκευή σε εξετάσεις ο Φιλομένο
Στο μεταξύ, αύριο, Παρασκευή (25/9), αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ο Λούσιο Φιλομένο, για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη στη Ν. Σμύρνη. Το μεσημέρι, ακόμη, στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ, θα βραβευτεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την ανάδειξη του τέρματος που πέτυχε στην Τούμπα απέναντι στον Ολυμπιακό, ως το καλύτερο της 4ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: