6 Σεπτεμβρίου 2009

Πεντάρα του Εργοτέλη στον Ολυμπιακό και νέες αποδοκιμασίες κατά Κετσπάγια και διοίκησης!

Την συντριβή με 5-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο στάδιο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας της Κρήτης.
Τα γκολ σημείωσαν στο 5' ο Φραγκουλάκης, στο 45' ο Λεάλ Γκονζάλες, στο 52' ο Μπέτο, στο 62' ο Μπούντιμιρ και στο 90' ο Καρέλης.
Αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους οι Στολτίδης και Ντάρμπισαϊρ, αλλά και πως χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή ο Ογκουνσότο.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δοκίμασε σε θέση ...στόπερ τον Μαρέσκα που αποχώρησε τραυματίας και υπάρχουν φόβοι για θλάση. Τραυματίας αποχώρησε και ο Ραούλ Μπράβο.
Οι αλχημείες του Γεωργιανού επηρέασαν την εικόνα του Ολυμπιακού που ήταν τραγικός σε όλες τις γραμμές. Οι ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν το φιλικό ως αγγαρεία και εξόργισαν με την απόδοση τους τον Κετσπάγια. Αν δεν γυρνούσε μάλιστα προς το τέλος ο Στολτίδης (στην επανεμφάνιση του) στο κέντρο της άμυνας, ο δείκτης του σκορ πιθανώς να έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις.
Ο οπαδοί του Ολυμπιακού που πήγαν στο γήπεδο για να δουν το φιλικό αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα με συνθήματα («εεε οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω»).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης (70' Αθανασίου), Ρουμπάκης (63' Γ. Κοιλιάρας), Σασιασβίλι (46' Γιαλούσης), Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ (70' Ορφανός), Μπέτο (79' Σαρρής), Φραγκουλάκης, Ρομάνο (70' Μπερτόζα), Μπούντιμιρ (63' Ογκουνσότο), Λεάλ Γκονζάλες (70' Καρέλης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο (74' Κόβατς), Πάντος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο (38' Λεντέσμα), Στολτίδης, Ντουντού, Οσκαρ (54' Ντάρμπισαϊρ), Μαρέσκα (75' Ρουγκάλας), Ντιόγκο (79' Νικλητσιώτης), Λεονάρντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: