21 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτακτο Δ.Σ. από τον Ζαγοράκη!

H ήττα στο ντέρμπι προκάλεσε εκνευρισμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με λιγοστούς από αυτούς να περιμένουν μετά το παιχνίδι έξω από τα αποδυτήρια και να βάλλουν κατά δικαίων και αδίκων... Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πάντως θέλησε να αναλάβει... δράση και γι' αυτό το λόγο, μετά το τέλος του ντέρμπι, στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα(!), με τα ερωτηματικά να είναι μεγάλα για το τι πρόκειται να συζητηθεί σε αυτό το ΔΣ...

Την ίδια στιγμή στη συνέντευξη Τύπου, ο Φερνάντο Σάντος έλεγε: «Δεν υπάρχουν ηθικοί νικητές στο ποδόσφαιρο. Κατά διαστήματα παίξαμε ως μεγάλη ομάδα. Μέχρι το 20’-25’ ήμασταν κυρίαρχοι, στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ισορρόπησε χωρίς να κάνει ξεκάθαρες ευκαιρίες και είχε μεγάλη τύχη να ισοφαρίσει λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο αποδοκιμάστηκε από περίπου 50 οπαδούς της ομάδας τους παρά την ήττα, ήταν ικανοποιημένος για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και μάλιστα τόνισε: «Ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα. Αν παίζουμε πάντα έτσι θα έρθουν πολλές νίκες»!

Ο Βιεϊρίνια, φανερά απογοητευμένος άφησε αιχμές λέγοντας: «Φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός βοηθιέται από... κάποιους», ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε: «Πιέσαμε για το δεύτερο γκολ αλλά δεν μας βγήκε... Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι στεναχωρημένος, αλλά είναι νωρίς να κατακρίνει την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: