9 Σεπτεμβρίου 2009

Θέλει Σισέ η Μπλάκμπερν

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Μπλάκμπερν αναθέρμανε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ και μάλιστα ίσως κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου άσου τον Ιανουάριο.

Ο Σαμ Αλαρνταϊς έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ των Ρόβερς από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας αντί του Πολ Ιντς αλλά η Μπλάκμπερν έχει ξεκινήσει μέτρια την φετινή σεζόν.

Η Μπλάκμπερν ήθελε το περασμένο καλοκαίρι τον Σισέ αλλά ο Γάλλος επιθετικός αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό όταν ο δανεισμός του στην Σάντερλαντ από τη Μαρσέιγ έληξε.

Ωστόσο ο 27χρονος άσος μέχρι στιγμής συναντά δυσκολίες προσαρμογής στην χώρα μας ενώ κατά την διάρκεια του φιλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου δέχτηκε ρατσιστικά συνθήματα και πλαστικά μπουκάλια.

Οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι ο Αλαρνταϊς επιθυμεί να φέρει στην Μπλάκμπερν ένα μεγάλο όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση όπως όταν είχε φέρει στην Μπόλτον τον Νικολά Ανελκά το 2007 και ο Σισέ ταιριάζει στις προδιαγραφές ενώ ο παίκτης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στην Βορειοανατολική Αγγλία όπου και συνάντηση την σύζυγο του όταν ακόμα ήταν παίκτης της Λίβερπουλ. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα η Μπλάκμπερν εξετάζει την πιθανότητα να πάρει δανεικό τον Σισέ από τους «πράσινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: