9 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Κόκκαλης ψήφισε... Τιμούρ και όλα καλά στο Λιμάνι

Ενωτικό χαρακτήρα είχε η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη και του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Τιμούρ Κετσπάγια στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας την Τετάρτη, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να εκφράζει αρχικά τις ανησυχίες του προς τον Γεωργιανό τεχνικό, αλλά να του τονίζει τελικά πως τον στηρίζει και τον εμπιστεύεται.

Στη δίωρη συνάντησή τους, όπου παραβρέθηκαν και οι Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο Σωκράτη Junior, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Στην συνέχεια βέβαια, εξέφρασε και τα παράπονά του για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, ιδιαίτερα στο «ναυάγιο» του Παγκρητίου. Ωστόσο, τόνισε στον Γεωργιανό πως τον στηρίζει και τον εμπιστεύεται αλλά περιμένει να παρακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τον Ολυμπιακό.

Με την σειρά του ο Κετσπάγια, υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές και πως εμπιστεύεται πλήρως το έμψυχο δυναμικό που έχει στα χέρια του.

Στο ραντεβού αυτό, κυριάρχησε η λογική με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν ξεκάθαρα να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους. Αυτό θεώρησαν πως έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η ομάδα και όχι κινήσεις υπό την πίεση των αποτελεσμάτων και του χρόνου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτη Κόκκαλη, με τον προπονητή της ομάδας κ. Τιμούρ Κετσπάγια, στην οποία έλαβαν μέρος επίσης ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Χρυσικόπουλος, το Μέλος του Δ. Σ. κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης και ο Διευθυντής Σκάουτινγκ κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Η παρουσίαση των παικτών

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου (12:00) και με παρόντα τον Σωκράτη Κόκκαλη θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (2ος όροφος κεντρικού κτιρίου), η παρουσίαση των νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού, των Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ντάρμπισιρ, Πάρντο και Ζαϊρί.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», με αφορμή την εκδήλωση αυτή, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ούτως ώστε να ενημερώσει για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου (την αύξηση του ΜΚ, την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τα αγωνιστικά ζητήματα, τις μεταγραφές).

Δεν υπάρχουν σχόλια: