23 Σεπτεμβρίου 2009

"΄Επνιξε" δύο πεναλτι ο Δαλούκας και τελικά κέρδισε ο Ολυμπιακός...

Σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ πέτυχε ο Ολυμπιακός στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τοροσίδης, που στο 43’ με κεφαλιά και στο 55’ με εκπληκτική ατομική ενέργεια και λόμπα πέτυχε τα γκολ της νίκης. Μείωσε στο 65’ με τον Νέμεθ η «Ένωση», που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι σε χέρι του Μέλμπεργκ στο 38’, «φωνές» και για ένα χτύπημα του Τοροσίδη στον Χουανφράν στο 12’.

Μαϊστόροβιτς: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Την άποψή του πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό στο μεταξύ του ντέρμπι εξέφρασε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός αμυντικός υποστήριξε, επίσης, πως τα πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να δοθούν.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», είπε πως «πιστεύω πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Πιέσαμε πολύ τον Ολυμπιακό, όμως δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ, όπως έκανε ο αντίπαλός μας. Ο διαιτητής δε μας έδωσε και δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, για τα οποία είμαι 100% βέβαιος ότι ήταν παραβάσεις».


Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ντ. Μπάγεβιτς): Σάχα, Χουανφράν, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Μάκος (61’ Μαντούκα), Καφές (82’ Παυλής), Γκερέιρο, Σκόκο, Νέμεθ (78’ Λεονάρντο), Μπλάνκο.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Λεντέσμα, Τοροσίδης (82’ Γκαλίτσιος), Ντουντού, Λεονάρντο, Ζαϊρί (70’ Στολτίδης), Ντιόγκο (89’ Μήτρογλου).

Κίτρινες κάρτες: Μάκος, Γκερέιρο, Γιάχιτς-Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντουντού.

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Χρ. Ακρίβος (Αθηνών), Λ. Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος (Μεσσηνίας)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?(ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ - ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ;)ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=37575&nt=108&lang=1
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΛΑΨΕΣ

Unknown είπε...

2 Penalty???? Ante to ena einai xeri.To goal sou den eiani oriako off-site????Mono na griniazete kserete....Eseis pate to podosfairo pisw....Kai to xeri htan toso akariaio(sta oria tou akousiou) pou kaneis sto ghpedo den to katalave.

Kai ksanalew....DES TO GOAL POU EVALES ;)

Sotiris Larisa