8 Σεπτεμβρίου 2009

Μουν: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»


Το τελευταίο μεταγγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Νοτιοαφρικανός Μπράις Μουν, έφτασε στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάστηκε επίσημα από τους ανθρώπους της διοίκησης στα γραφεία της ΠΑΕ, κρατώντας τη φανέλα με το νούμερο 3.

Ο διεθνής αμυντικός, που αποκτήθηκε από τον δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού, μίλησε στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στους λόγους που τον έφεραν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο ποδοσφαιρικό στοίχημα που βάζει με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακόμα σχολίασε την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του και το προσωπικό του, εξωαγωνιστικό, πρόβλημα.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μου αρέσει πολύ το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ και δεν έχω καμία άσχημη σκέψη. Ανυπομονώ να παίξω και να έχω μια πολύ καλή χρονιά. Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ και δεν έχω φυσικά πρόβλημα να παίξω ως δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή του και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πείσω τον προπονητή μου ότι αξίζω μια θέση στην ενδεκάδα», ήταν τα πρώτα σχόλια του Νοτιοαφρικανού, που συνέχισε, μιλώντας για τις προσδοκίες που έχει φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα: «Η ομάδα είχε πέρυσι πολύ καλή χρονιά. Φέτος θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος».
Όσο για τον χειρισμό της μεταγραφής του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν ξέρω γιατί ο Παναθηναϊκός δεν με έδωσε στην Αγγλία, από όπου υπήρχε ενδιαφέρον. Έμαθα ότι δεν είμαι στα πλάνα του Παναθηναϊκού μόλις μια εβδομάδα πριν από το τέλος των μεταγραφών».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του και την αγωνιστική του ετοιμότητα:
«Χρειαζόμουν ξεκούραση και πλέον είμαι καλά, αρχίζω μάλιστα προπονήσεις από σήμερα μετά τον τραυματισμό μου στον αστράγαλο. Είμαι έτοιμος για τον ανταγωνισμό. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να παλέψω για μια θέση στη βασική ενδεκάδα».

Ο Νοτιοαφρικανός δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο, μόνο κατά τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, εφόσον και αναφορικά με το προσωπικό του θέμα, αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την αγωνιστική του συνέπεια, όπως τόνισε: «Όσον αφορά στην Εθνική ομάδα, θα λείπω τις προγραμματισμένες ημερομηνίες από την FIFA. Αναφορικά με το προσωπικό μου θέμα, είμαι συνεχώς σε επαφές με τον δικηγόρο μου που χειρίζεται το θέμα. Δεν με έχει επηρεάσει ψυχολογικά καθόλου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με τη βοήθεια του Θεού και της οικογένειας μου, που με στηρίζει, θα το ξεπεράσω. Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα μου και έτσι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω μια θέση».

Κλείνοντας, ο Μπράις Μουν αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεται κανείς στην Τούμπα, μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τώρα που θα αγωνίζομαι με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μου, θα είναι ένα επιπλέον όπλο για μένα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.bet-salonica.com