28 Σεπτεμβρίου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Διατηρεί το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός

Η νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι και ο απόηχος της αγωνιστικής κίνησης του Σαββατοκύριακου, απασχολούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«Ναι, αυτό είναι Σαλπι-σμα για την κούπα» γράφει η «Goalnews», ενώ το «Φως των Σπορ» αναφέρει «Θαύμα, όσα δεν είχαμε δει σε έντεκα εβδομάδες τα είδαμε σε έντεκα ημέρες» και ο «Πρωταθλητής» έχει τίτλο «Ζίκο: Μπορούμε και με την Αρσεναλ».

Ακόμη, η «Derbynews» αναφέρει «Μη σταματάς να τους νικάς, 0-1 σάλπισμα τίτλου στο ΟΑΚΑ», ενώ η «Εξέδρα των Σπορ» έχει τίτλο «Αφεντικό, ο ΠΑΟ βγήκε νικητής και από το ντέρμπι» και ο «Φίλαθλος» γράφει «Του πέι ο θρόνος, 1-0, με τέτοιες μεγάλες νίκες ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για τίτλο».

Τέλος, η «Πράσινη» έχει τίτλο «Πάρτε να΄χετε, τρένο για τίτλο η τριφυλλάρα με 5χ5», ενώ η «Sportday» αναφέρει «Βλέπουν την πλάτη του, ο ΠΑΟ άφησε μόλις μία νύχτα τον Ολυμπιακό στην κορυφή» και η «Ωρα των Σπορ» γράφει «Ανασταίνει τους πεθαμένους, οι παίκτες έδωσαν δικαίωμα και ο Κουκουλάκης το εκμεταλλεύτηκε».







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KRATA LIGO AKOMA NA TRABHJV MERIKES FOTO!!