14 Σεπτεμβρίου 2009

"Ομάδα μοντέλο, κατάντησε μπουρδέλο!"

«Ω, Ερνέστο Βαλβέρδε»! Το σύνθημα που δόνησε το «Γ. Καραϊσκάκης» στο 85' τηςΣαββατιάτικης συνάντησης με την Καβάλα πρέπει να αποτέλεσε «μαχαιριά» στην καρδιά του προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη!

Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» μην αντέχοντας το θέαμα που αντίκριζε από τους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια, οι οποίοι δεν μπορούσαν όχι μόνο να προσφέρουν θέαμα, αλλά γκέλαραν μέσα στον Πειραιά με μία εκ των νεοφώτιστων ομάδων του φετινού πρωταθλήματος, αναπόλησαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε, του οποίου το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ηταν όπως προαναφέραμε το 85' του παιχνιδιού, όταν όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομα του νυν τεχνικού της Βιγιαρεάλ, που μπορεί έχοντας τους Πειραιώτες υπό τις οδηγίες του να αποκλείστηκε πέρυσι από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο κόσμος είδε μπάλα την περασμένη περίοδο και αυτό ο κόσμος όπως αποδείχθηκε περίτρανα χθες το βράδυ το έχει εκτιμήσει...

«Ομάδα μοντέλο την έκανες...»

Η δυσαρέσκεια των οπαδών του Ολυμπιακού, όμως, δεν εκφράστηκε μονάχα με την αναφορά στον Βαλβέρδε, αλλά στο 88' ακούστηκε και πάλι το σύνθημα «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», ενώ με τη λήξη του αγώνα από τον Λαμπρόπουλο ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα προς κάθε κατεύθυνση, με το «ομάδα μοντέλο την έκανες μ.....ο» να δονεί την ατμόσφαιρα!

Προφανώς με αποδέκτη είτε τον Σωκράτη Κόκκαλη είτε τον Τιμούρ Κετσπάγια είτε και τους δύο... μαζί, ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε πιο ανοιχτά από ποτέ την οργή του για την επιλογή του Γεωργιανού τεχνικού για τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Αλλωστε, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που τον έφερε στο λιμάνι, πλην όμως μέχρι στιγμής μόνο ποδόσφαιρο αξιώσεων δεν προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Κετσπάγια στο τιμόνι τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια: