9 Σεπτεμβρίου 2009

Να μην επαναληφθεί το... ναυάγιο του Ηρακλείου ζήτησε ο Κετσπάγια

Χαμηλούς τόνους - πριν αυτοί ανέβουν από τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έχει ζητήσει ήδη εξηγήσεις για το... ναυάγιο στο Ηράκλειο και τη ντροπιαστική ήττα από τον Εργοτέλη - θέλησε να κρατήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια στην προπόνηση της Τρίτης.

«Δεν πρέπει να επαναληφθεί ανάλογη εικόνα στο μέλλον, όπως αυτή που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Είμαστε μια ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στους παίκτες του ο Γεωργιανός τεχνικός.

Κανονικά ο Μπράβο, ανεβαίνει ο Γκαλέτι

Μέσα σε αυτό το κλίμα προβληματισμού ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Καβάλα (Σάββατο, 19:00) για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Ραούλ Μπράβο και Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Μαρέσκα. Στην ομάδα ενσωματώθηκε και ο Ζαϊρί - ο οποίος επέστρεψε από το Μαρόκο, όπου είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του - ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Ρέντη.

Βράβευση Μαρέσκα

Την Πέμπτη (18:00) θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη η βράβευση του Έντσο Μαρέσκα, του οποίου το γκολ στον αγώνα Λάρισα - Ολυμπιακός 0-2, ψηφίστηκε το καλύτερο (Best Goal) της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

* Η Αρσεναλ ενημέρωσε την ΠΑΕ Oλυμπιακός ότι το παιχνίδι Oλυμπιακός - Αλκμααρ (Τετάρτη 16/9, 21:45) θα παρακολουθήσει ο εκπρόσωπός της, Στιούαρτ Χιούστον.

Εξάλλου, η Μαρσέιγ ενημέρωσε τους Πειραιώτες ότι ο εκπρόσωπός της, Φρανσουά Μπρισόν θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Αλκμααρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: