9 Σεπτεμβρίου 2009

Μυαλό και καρδιά για τη νίκη στη Μολδαβία ζήτησε ο Ρεχάγκελ

Ο Ότο Ρεχάγκελ αφού ζήτησε να ξεχαστεί η ήττα στην Ελβετία έστειλε το μηνυμά του αναφορικά με το ματς στη Μολδαβία (21:30, Mega) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.
«Να μην υποτιμήσουμε τους Μολδαβούς και παίξουμε με καρδιά και μυαλό» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Όλοι ξέρουμε πολύ καλά την σημασία του αυριανού παιχνιδιού, όλοι νομίζουμε ότι πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι επειδή οι Μολδαβοί έχουν μόλις δύο βαθμούς, εμείς δεν πρέπει να την πατήσουμε πρέπει να παίξουμε με καρδιά και προπάντων με μυαλό, οι Μολδαβοί δεν θα μας χαρίσουν τίποτα, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσουμε.

Πριν από πολλά χρόνια όταν υπήρχε η Σοβιετική Ένωση τα παιχνίδια που έπαιξα αντίπαλος ήταν δύσκολα, όλες αυτές οι χώρες που ανήκουν στην πρώην Σοβιετική Ένωση κατέχουν καλά το ποδόσφαιρο κι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ με το παιχνίδι στην Ελβετία αλλά αυτό πρέπει να το ξεχάσουμε και να επικεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι» δήλωσε.

Σε ερώτηση για το ότι η εθνική φαίνεται να παίζει αμυντικά, ενώ πρέπει να παίξει πιο επιθετικά τόνισε: «Δεν είναι αλήθεια ότι παίζουμε αμυντικά, πάντα έχουμε τρεις επιθετικούς στην ενδεκάδα μας, θέλουμε πάντα να παίζουμε επιθετικά, όμως παίζει κι ο αντίπαλος και ορισμένες φορές δεν μας το επιτρέπει αυτό. Την ημέρα του παιχνιδιού θα αποφασίσουμε για την ενδεκάδα».

Ετοιμος ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση όπως όλα δείχνουν, αφού έβγαλε κανονικά την προπόνηση της Τρίτης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε: «Δίχως το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκε στο Κισινάου η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Μολδαβίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010».

Νωρίτερα, ο Ότο Ρεχάγκελ δεν είχε θελήσει να ανοίξει τα χαρτιά του για τον Ελληνα διεθνή: «Θα δούμε πως θα πάει στην προπόνηση, θα μιλήσουμε μαζί του, μπορεί να παίξει μόνο αν είναι 100% έτοιμος, δεν μπορούμε να περιορίσουμε την ακτίνα δράσεώς μας στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να μπούμε με πανέτοιμους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: