5 Σεπτεμβρίου 2009

Επαφή του Πατέρα με τους οργανωμένους


Αρχικά ήταν το πανό στο ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, που έγραφε «Το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός, όχι στόχος» και μετά ακολούθησε η... λαϊκή απαίτηση, όπως εκφράστηκε από τους οργανωμένους οπαδούς στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη (2/9) το βράδυ με τον Νικόλα Πατέρα στο κότερο του τελευταίου.

«Φέρτε μας τον τίτλο. Δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο φέτος. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να τελειώσει μια και καλή το παραμύθι με τους άλλους. Εμείς θέλουμε η ομάδα να τα δίνει όλα σε κάθε ματς και θα είμαστε μαζί σας, όλοι μαζί, να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη», είπαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει μαζί τους, ενώ τους επεσήμανε για μία ακόμη φορά πως η UEFA είναι εξαιρετικά αυστηρή στα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πως θα πρέπει η συμπεριφορά τους και η συμπαράσταση τους να είναι σε νορμάλ πλαίσια.

«Η UEFA δεν αστειεύεται. Μπορεί να τιμωρηθούμε με μία αγωνιστική. Προσέξτε, δεν πρέπει να ξανασυμβεί το παραμικρό και όποιον βλέπετε να κάνει κάτι να τον διώχνετε» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Τα σενάρια για Ντέιβιντ

Την ώρα που η Παλμέιρας επιμένει να διεκδικεί δικαστικώς και μέσω FIFA οικονομική αποζημίωση από τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Ντέιβιντ, ο μαάνατζερ του νεαρού Βραζιλιάνου αμυντικού επιβεβαίωσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για τον παίκτη:

«Ναι, είναι αλήθεια ότι η Γιουβέντους θέλει τον Ντέιβιντ. Τον παρακολουθεί στενά στα παιχνίδια του με τη Φλαμένγκο και το ενδιαφέρον αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα.

»Φυσικά, ο παίκτης ανήκει στον Παναθηναϊκό. Η Παλμέιρας, παρ' ότι αρχικά πήρε το ένα δικαστήριο, δεν έχει τύχη στο τελεσίδικο.

»Αρα, όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί στον Παναθηναϊκό. Πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει ότι ο πελάτης μου έχει κλείσει ήδη στη Γιουβέντους».

Επισήμως, πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, αλλά σαφώς παρακολουθούν την πρόοδο του Ντέιβιντ που αγωνίζεται δανεικός στη Φλαμένγκο.

Click Here

Δεν υπάρχουν σχόλια: