5 Σεπτεμβρίου 2009

Ερχεται ο Αρτσε, ανανενώνει ο Μπλάνκο με την ΑΕΚ

Απουσία εννιά διεθνών και του Αρτσε Μπιάνκι που έρχεται στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου, συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της τακτικής.

Ο Σέρβος τεχνικός δουλεύει πολύ στα στημμένα, στην κυκλοφορία της μπάλας καθώς και στα τελειώματα των φάσεων, καθώς δεν θέλει να επιβαρύνει ιδιαίτερα τους παίκτες του, στον τομέα της φυσικής κατάρτισης. Εκεί όπου οι παίκτες της Ενωσης... 'δεινοπάθησαν' κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, στην Αυστρία.

Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι από τις κινήσεις ενίσχυσης που έγιναν, θα ήθελαν όμως να εκμεταλλευτούν τη διακοπή στο έπακρο, μοντάροντας εκ νέου το ρόστερ, με τους καινούριους παίκτες.

Είναι αναγκασμένοι να το κάνουν όμως μόνο με τον Χέρσι και τον Αρτσε όταν αυτός φτάσει στη χώρα μας, καθώς απουσιάζουν με τις εθνικές τους οι Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Παυλής, Μάκος, Γιάχιτς, Νέμεθ και Γκερέιρο.

Παράλληλα, δεν συμμετέχουν σε κανονικό πρόγραμμα ούτε οι Μαντούκα και Ιορντάκε, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, την ώρα που και ο Σκόκο προπονείται πιο συντηρητικά για προληπτικούς όμως λόγους.

Ο Χέρσι πάντως, αλλά και ο Αρτσε, είναι εξαιρετικά πιθανό να αγωνιστούν την Κυριακή απέναντι στον Θρασύβουλο, εκεί όπου ο Μπάγεβιτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν ως τώρα.

Απαντες επιστρέφουν στη βάση την Πέμπτη (10/9) και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει γι αυτούς το «μαρτύριο» μιας και ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά»! Εξάλλου, όπως όλα δείχνουν θα γίνουν αγώνες πρωταθλήματος και την περίοδο των εκλογών, πράγμα που σημαίνει ότι η ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα αργήσει να έρθει.

Νέο συμβόλαιο ο «Ζορό»

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του Ισμαέλ Μπλάνκο για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της επέκτασης και αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Αργεντινού, δείγμα της αναγνώρισης της προσφοράς του στην ομάδα, αλλά και της πίστης για τη συνέχεια.

Ο Μπλάνκο άλλωστε είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια και το μόνο που δεν θα ήθελαν αυτή τη στιγμή στη διοίκηση, θα ήταν να του μπουν ιδέες περί αποχώρησης από αυτήν.

Ο «Ζορό» έχει ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 400.000 ευρώ, ενώ μετά την αναπροσαρμογή θα φτάσουν τα 550.000 χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: