27 Σεπτεμβρίου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Ωρα για νέο ντέρμπι...

GOAL: «Και τώρα ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! Ο Ολυμπιακός, αν και `σβηστός` (1-0 τον Πανιώνιο), πάτησε κορυφή και φώναξε στους δύο αποψινούς μονομάχους στο ΟΑΚΑ».
SPORTDAY: «Ζ. Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο, πάτησε κορυφή και ο Ζίκο άφησε το πρώτο σημάδι για πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Έτσι αλλάζει τον Θρύλο».
ΕΞΕΔΡΑ: «ΠΡΩΤΟΣ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά μόνο για 20`, αλλά πήρε τη νίκη και κεφάλι στη βαθμολογία».
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: «Κερδίστε τον πολυβαζελικό και ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟΥς ΤΟ ΣΤΟΜΑ. Προεδρικές `ντόπες` από Θανόπουλο σήμερα στο ξενοδοχείο».
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: «Ο Θρύλος είναι ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!! ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ. Κορυφή πάλι ο Ολυμπιακός! Ξαναγύρισε στη φυσική του θέση ο πρωταθλητής».
ΠΡΑΣΙΝΗ: «Κάντε τους ΦΤΕΡΑ & ΠΟΥΠΟΥΛΑ. Κοράκι και ΑΕΚάκι παίρνουν απόψε πληρωμένη απάντηση από έναν ψυχωμένο Παναθηναϊκό».
SCORE: «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. Δώστε τα όλα, ματώστε τη φανέλα και πάρτε τη νίκη. Δυνατά αλλά με μυαλό. Μην τους κάνες κι αυτούς μάγκες».
DERBY NEWS: «ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΥΦΗΣ. Μονόδρομος στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για να διατηρήσει τα πρωτεία ο ΠΑΟ. Πάθος και πίστη στο τριφύλλι για το 5χ5».
ΓΑΤΑ: «ΤΟ... ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ του Κουκουλάκη! Αφόρητη πίεση στον διαιτητή του μεγάλου ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ».
ΦΩΣ: «ΒΡΑΖΙΛΙΑ ο Θρύλος αλλά μόνο για λίγο γιατί μετά η ομάδα ΕΣΚΑΣΕ... Με την ίδια 11άδα σε τέσσερα ματς μέσα σε 11 μέρες! Όσο άντεξε, έπαιξε άλλη μπάλα. Δώρα στον Ζίκο».
ΦΙΛΑΘΛΟΣ: «Με φόρα ο Ολυμπιακός... Από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καθάρισε τον Πανιώνιο και ανέβηκε κορυφή. Καλός στο α` ημίχρονο, έσκασε στην επανάληψη».








Δεν υπάρχουν σχόλια: