20 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός ο Γκαλίνοβιτς

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς δεν θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ (20/9, 19:00) καθώς ο Χενκ Τεν Κάτε άφησε εκτός αποστολής τον Κροάτη τερματοφύλακα.

Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει αφενός να προστατεύσει τον Γκαλίνοβιτς μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε στο ματς με την Γαλατάσαραϊ αλλά και να του δώσει χρόνο να ηρεμήσει από το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αρη έμειναν επίσης οι Ρουκάβινα και Καντέ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στα σπριντ. Στην συνέχεια οι «πράσινοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σειταρίδης και Μαχλελής. Ατομική προπόνηση έκανε ο Τζιόλης. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο προπονητής του «τριφυλλιού», Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαχλελής, Σειταρίδης, Κλέιτον, Μάντζιος και Τζιόλης.

Η αποστολή: Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπίαρσμιρ, Μαρίνος, Γκάμπριελ, Βύντρα, Δάρλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Νίνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Λέτο, Καραγκούνης, Σισέ, Σαλπιγγίδης και Πετρόπουλος.

Εξάλλου, αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του τίτλου βάζοντας τέλος στην κυριαρχία του Ολυμπιακού δήλωσε ο Χενκ Τεν Κάτε στο Voetbal interanational τονίζοντας μάλιστα πως θέλει η ομάδα του να αποδώσει όμορφο ποδόσφαιρο για να νικά και τη... διαιτησία.

«Θα τα καταφέρουμε παίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο, ώστε να μην εξαρτάται το αποτέλεσμα από αμφιλεγόμενες αποφάσεις των διαιτητών. Θα πρέπει δηλαδή να μην κάνουμε πέναλτι στα τελευταία λεπτά και να έχουμε μεγάλο προβάδισμα στο σκορ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τα τελευταία 13 χρόνια ο ΟΣΦΠ ήταν 12 φορές πρωταθλητής.

Πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Θα είναι μια δύσκολη αποστολή για μένα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά από την άλλη μεριά μού αρέσουν πολύ οι προκλήσεις. Θα είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλο επίτευγμα για μένα να τελειώσω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό, επειδή αυτό δεν συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα».

Τέλος, την Κυριακή οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα φορέσουν τις μαύρες τους εμφανίσεις στο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, για λόγους πένθους εξαιτίας του θανάτου των δύο οπαδών την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: