24 Σεπτεμβρίου 2009

Τα είπαν στου Ρέντη Κόκκαλης - Ζίκο

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης επισκέφθηκε χθες το προπονητικό κέντρο των "ερυθρόλευκων" στου Ρέντη, κάτι που συνηθίζει πριν από μεγάλα ντέρμπι. Βέβαια, αυτή τη φορά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του λιμανιού δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, αλλά είχε εικοσάλεπτη συνάντηση με τον νέο τεχνικό των πρωταθλητών, Ζίκο.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Κόκκαλης μίλησε με τον Βραζιλιάνο κόουτς για τις πρώτες εντυπώσεις του Ζίκο από την ομάδα, είπε στον προπονητή για τη σημασία του αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους" και ζήτησε τη νίκη απέναντι στην Ενωση. Αν μη τι άλλο ήταν μια κίνηση από πλευράς Κόκκαλη που έχει ιδιαίτερη σημασία και φανερώνει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας. Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για το ότι ο Κόκκαλης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας λίγες ώρες πριν από την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ηρεμία στην άφιξη

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις οκτώ παρά τέταρτο χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Πρώτος κατέβηκε από το πούλμαν ο Κούλης Δουρέκας και ακολούθησε ο Ζίκο, ο οποίος φορούσε φανελάκι του Ολυμπιακού και στα χέρια κρατούσε το κοστούμι του. Μάλιστα, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν στο ΟΑΚΑ με διαφορά ενός λεπτού, με την ΑΕΚ να φτάνει πρώτα στο στάδιο. Οι παίκτες των Πειραιωτών κατέβηκαν από το πούλμαν και κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Λίγα λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν για μια αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου και οι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν εκείνη τη στιγμή στις εξέδρες του γηπέδου αποδοκίμασαν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα ισχυρή χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο, ώστε να αποφευχθεί το παραμικρό. Μια κλούβα των ΜΑΤ και περιπολικά μαζί με μοτοσικλετιστές της ομάδας συνόδευαν την αποστολή του Ολυμπιακού. Διμοιρίες των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένες στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια όπου στάθμευσε το πούλμαν του Ολυμπιακού, ώστε να κατεβούν με ασφάλεια οι «ερυθρόλευκοι».

Στο τιμόνι της ομάδας

Το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ζίκο στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος κόουτς έκατσε για πρώτη φορά στο τιμόνι της ομάδας του λιμανιού, έχοντας για βοηθό στον πάγκο τον Ανδρέα Νινιάδη.

Ο Λατινοαμερικάνος τεχνικός έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του λίγο πριν από την έναρξη του ματς, ζητώντας τους να πιέσουν πολύ την αντίπαλό τους προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν λάθη της αμυντικής διάταξης των «κιτρινόμαυρων».

Είδαν το ματς από μπουθ

Ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Χρυσικόπουλος και ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης παρακολούθησαν, μαζί με τους Θεοδωρίδη, Παπαθανασίου, Στασινόπουλο, το ματς από μπουθ του ΟΑΚΑ. Δίπλα τους και οι Γκαλέτι, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης και Μαρέσκα, που είχαν ζητήσει να ακολουθήσουν την ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: