27 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο UEFA Europa League: Hertha - Brondby

H Hertha (1,86 o άσος στο ανταλλακτήριο) συνεχίζει να απογοητεύει, απέχοντας παρασάγγας από το περσινό αξιοθαύμαστο σύνολο. Την ήττα στη Δανία, ακολούθησε άλλη μία ήττα στο Bochum με 1-0 την Κυριακή για την Bundesliga. Η απουσία του τραυματία Raffael και το ερωτηματικό πίσω από τη συμμετοχή του Artur Wichniarek, ίσως αφήσει τον Lucien Favre με μόλις έναν υγιή επιθετικό στη διάθεσή του, τον Valeri Domovchiyski.

Η Brondby (στο 5,20 ανταλλάσσεται το διπλό στην Betfair) δείχνει να βρήκε ρύθμο, καθώς εκτός από τη νίκη επί της Hertha, κατατρόπωσε με συνολικά 9 γκολ τις Randers και Koge στο πρωτάθλημα της Δανίας. Ένα ερωτηματικό υπάρχει για τον αριστερό μπακ Thomas Rasmussen και τον μέσο Holmen, αμφότεροι όμως είναι στην αποστολή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ιταλός Paolo Tagliavento.

Πιθανές συνθέσεις:
Hertha: Drobny - Stein, Friedrich, von Bergen, Pejcinovic - Ebert , Dardai (Nicu), Kacar, Cicero - Domovchiyski, Piszczek (Wichniarek)
Brondby: Andersen - Nilsson, Bischoff, von Schlebrugge, T. Rasmussen - M. Jensen, Gislason, Holmen, Krohn-Dehli - M. Rasmussen, Bernburg

Δεν υπάρχουν σχόλια: