27 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο UEFA Europa League: Aktobe - Werder

Οι Καζάκοι της Aktobe (7,20 ο άσος στο ανταλλακτήριο της Betfair) έδειξαν και στο πρώτο ματς σπουδαίες επιθετικές αρετές και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν πετύχει 5-6 (!) γκολ στη Γερμανία. Ωστόσο, η διαφορά επιπέδου είναι εμφανής και κάθε άλλο αποτέλεσμα από την πρόκριση της Werder δεν φαντάζει ρεαλιστικό. Στο πρωτάθλημα, η Aktobe συνέτριψε με 6-1 την Petropawlowsk το Σάββατο και βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Lokomotiv Astana, έχοντας όμως τρία παιχνίδια λιγότερα. Σημαντική η απώλεια του έμπειρου Andrei Lavrik, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Με τη συνοδεία οκτώ οπαδών της, η Werder (1,51 για να φύγει με το διπλό από το Aktobe) έκανε το μακρινό ταξίδι των 4.000 χιλιομέτρων για την Ασία. Ο Thomas Schaaf πήρε ό,τι καλύτερο διαθέτει στην αποστολή, συμπεριλαμβανομένων αστέρων όπως οι Marko Marin, Mesut Özil, Claudio Pizarro και Torsten Frings. Στη Βρέμη έμειναν λόγω τραυματισμών ο επιθετικός Hugo Almeida και ο αμυντικός Sebastian Prödl.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σλοβάκος Vladimir Hrinak.

Πιθανές συνθέσεις:
Aktobe: Sidelnikov - Kenschisarjev, Smakov, Logvinenko, Chichulin - Strukov, Khayrullin, Mitrofanov, Asanbaev, Golovskoj - Tleschev
Werder: Wiese - Fritz, Mertesacker, Naldo, Boenisch - Frings, Borowski - Marin, Özil - Hunt, Pizarro

Δεν υπάρχουν σχόλια: