27 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο UEFA Europa League: Heerenveen - ΠΑΟΚ

Στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο από μια σπόντα, ο Paulo Henrique άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Η ειρωνεία της τύχης; Ο σκόρερ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο νωρίτερα, καθώς ο Roy Beerens έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τουλάχιστον, ο Vladimir Ivić έφερε τις δύο ομάδες στα ίσια κι άφησε ανοιχτούς τους λογαριασμούς.

Τι χρειάζεται η ομάδα του Fernando Santos; Μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή που είχε πραγματοποιήσει στη Νορβηγία απέναντι στη Vålerenga, όταν και είχε πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 χάρη στα τέρματα των Lino και Zlatan Muslimović (στο 3,85 το διπλό στο ανταλλακτήριο της Betfair). Το πρόβλημα του Πορτογάλου τεχνικού έχει να κάνει με τις απουσίες του αρχηγού Sérgio Conceição και του Γάλλου μέσου Olivier Sorlin, ωστόσο η αναβολή του αγώνα με τον Πανιώνιο για την πρεμιέρα της Super League, έδωσε στο Γιώργο Φωτάκη τη δυνατότητα να είναι πανέτοιμος.

Από την άλλη, τα πράγματα για τον Trond Sollied κάθε άλλο παρά ευοίωνα φαίνονται. Οι εμφανίσεις δεν είναι καθόλου καλές, με αποκορύφωμα τις αποδοκιμασίες στο εντός έδρας 0-2 από την πρωταθλήτρια AZ Alkmaar την Κυριακή. Στην ήττα, προσθέστε και τον τραυματισμό του αστεριού της ομάδας, Bonaventure Kalou, ο οποίος θα ξεκινήσει από τον πάγκο, με τον πανύψηλο Gerald Sibon να μπαίνει στη θέση του. Ενδεχόμενη ήττα και αποκλεισμός ίσως σημάνει και το τέλος του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού στον πάγκο της SC Heerenveen.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Abe Lenstra του Heerenveen θα είναι ο Ισπανός Eduardo Iturralde Gonzalez.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

SC HEERENVEEN
: Lejsal, Koning, Breuer, Dingsdag, Popov, Losada, Švec, Grindheim, Henrique, Sibon, Papadopulos

ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς, Savini, Lino, Cirillo, Bizera, Pablo García, Vitolo, Φωτάκης, Ivic, Vieirinha, Muslimović

Δεν υπάρχουν σχόλια: