6 Αυγούστου 2009

Σαμαράς:"Σημασία έχει η πρόκριση". To βιντεο με το τρομερό γκολ του Σαμαρά!

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Ντιναμό Μόσχας με την Σέλτικ Γιώργος Σαμαράς, μίλησε για το γκολ-πρόκριση που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα, τονίζοντας πως σημασία έχει η πρόκριση και όχι το ποιος έβαλε το γκολ.
Ο Έλληνας διεθνής ήταν ο χρυσός σκόρερ της Σέλτικ στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ντιναμό Μόσχας, δίνοντας έτσι το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα του.



Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο 24χρονος επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας πως δεν ήταν εύκολο ματς, όμως η Σέλτικ πήρε αυτό που άξιζε από τις δυο αναμετρήσεις.

"Ξέραμε ότι παίζαμε με μια δύσκολη αντίπαλο, όμως στο τέλος φανήκαμε τυχεροί και πήραμε την πρόκριση. Βέβαια σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τώρα όμως δεν είναι ώρα για πανηγύρια. Θα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω και να αρχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, αφού στην επόμενη φάση τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα".


Μιλώντας για την εξέλιξη του αγώνα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Γιώργος Σαμαράς τόνισε:

"Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες όταν η αντίπαλος σου έχει έντεκα ποδοσφαιριστές πίσω από την σέντρα και αμύνονται, στο τέλος όμως πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Τέλος για το γκολ-πρόκριση που πέτυχε είπε:

"Πίστεψα ότι θα μπορούσα να σκοράρω στη συγκεκριμένη φάση, όμως το βασικό δεν είναι που πέτυχα εγώ το γκολ, αλλά ότι προκρίθηκε η ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: