23 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Super Cup Ισπανίας: Barcelona - Athletic Bilbao


Η Barcelona (1,27 ο άσος στο ανταλλακτήριο της Betfair) δεν ικανοποιήσε το κοινό της στο παιχνίδι με τη Manchester City για το Trofeo Joan Gamper, χάνοντας με 0-1. Ο Guardiola έκανε αλχημείες, χρησιμοποιώντας αρκετούς νεαρούς παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Messi και Ibrahimovic, ανεβάζοντας την απόδοση της ομάδας, η οποία είχε δύο δοκάρια. Ενόψει του σημερινού αγώνα, αναμένεται να παίξει η καλή ενδεκάδα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» βλέπουν το ματς ως πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα (1,88 για κατάκτηση) που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Εξάλλου θέλουν να «σφραγίσουν» τον πρώτο τίτλο της χρονιάς από τους έξι που διεκδικεί τη φετινή σεζόν. Παραμενουν εκτός οι τραυματίες Rafa Marquez και Andres Iniesta.

H Athletic Bilbao (15,00 το διπλό) είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη και τα έδωσε όλα για να καταβάλει την αντίσταση της Τρόμσο στο φινάλε με 3-2. Ενόψει της ρεβάνς στη Νορβηγία, ο Joaquin Caparros προτίμησε να αφήσει κάποια βασικά στελέχη εκτός αποστολής σήμερα. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τραυματίες αμυντικοί Aitor Ocio και Amorebieta, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι πολύτιμοι μέσοι Yeste, Javi Martínez, ο 16χρονος Muniain, ο δεξιός μπακ Susaeta και ο επιθετικός De Marcos.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Barcelona: Pinto; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Touré, Keita; Messi, Ibrahimovic y Henry.
Athletic Bilbao: Iraizoz; Iraola, Ustaritz, San José, Koikili; David López, Orbaiz, Gurpegui, Gabilondo; Toquero y Díaz de Cerio.


Δεν υπάρχουν σχόλια: