18 Αυγούστου 2009

Should Γιάχιτς stay… or should he go?

Μπορεί σε δύο εβδομάδες η μεταγγραφική περίοδος να κλείνει, αλλά το θέμα Σανέλ Γιάχιτς παραμένει ανοιχτό. Το σίριαλ της μεταγραφής του Βόσνιου αμυντικού του Άρη έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού και ακόμα δε λένε να πέσουν οι τίτλοι τέλους, παρότι προτάσεις και λύσεις υπάρχουν… όπως φημολογείται…

Το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφραστεί από την αγγλική Γουίγκαν. Το προγραμματισμένο μάλιστα ταξίδι του Βόσνιου στο μεγάλο νησί το σαββατοκύριακο του Δεκεπενταύγουστου, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον αγγλικό σύλλογο, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, αναβλήθηκε. Αιτία… η μη κατοχή κάρτας εργασίας από τον Γιάχιτς λόγω περιορισμένων εμφανίσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του.
To στοίχημα Πρέμιερ Ληγκ ωστόσο, δεν έχει χαθεί για τον αμυντικό των κιτρίνων. Το ταξίδι δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα, απλά τελικά κανείς δε βάζει στοίχημα αν θα έχει προορισμό το Γουίγκαν ή κάποια άλλη πόλη της Γηραιάς Ηπείρου, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη υπάρχουν τρεις προτάσεις από συλλόγους του αγγλικού πρωταθλήματος.

Καμία, όμως, από αυτές τις προτάσεις δεν έχει φτάσει επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, η οποία παρακολουθεί διακριτικά την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι κιτρινόμαυροι δε θα σταθούν εμπόδιο στη μεταγραφή του Βόσνιου, εφόσον βρεθεί σύλλογος που διατίθεται να καταβάλει το ποσό των 900.000 ευρώ για τη ρήτρα του παίκτη. Αν όχι, και δεν υπάρξει τελικά περίπτωση μετακίνησης του παίκτη σε άλλη ομάδα, τότε οι κίτρινοι θα προτείνουν στον Γιάχιτς επέκταση του συμβολαίου του. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλουν περισσότερο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι η γρηγορότερη δυνατή έκβαση της υπόθεσης, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Βόσνιου, σε περίπτωση αποχώρησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: